[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.97″]

Etsitkö arkeesi hallinnan tunnetta? Ohjaako aika sinua vai ohjaatko sinä aikaa? Entä jos voisit vaikuttaa – vaikka yrityksessäsi oltaisiin keskellä muutosta ja tapahtumien vyöryä?

Hallinnan puutteeseen liittyvät erheet ja vaikeasti saatavilla olevat tiedot merkitsevät enemmän kuin menetetty aika ja raha. Näistä seuraava stressi ja jälkipyykki ovat monen johtajan arkipäivää, mahdollisesti sinunkin.

Olen hyvä uutinen. Avullani selkeytät arkea ja saat hallinnan tunteen takaisin, otat ohjat ja helpotat elämääsi monella eri tavalla.
Teemoja joiden parissa olen parhaimmillani
1. Tavoitteenasetanta, mihin ollaan menossa, henk.koht. tai firmana tai ryhmänä
2. Sitouttaminen tavoitteeseen, miten se ohjaa arjen jokaista valintaa ja tekoa, jos oikeasti ollaan sitouduttu saavuttamaan tavoite, henk.koht. tai ryhmänä
3. Henk.koht. elämänasenteen muuttaminen endogeenisesti positiiviseksi ja kannustavaksi. Siis ettei onnellisuus tulisi ulkopuolelta, aina jonkun toisen ihmisen tai jonkun asian triggeroimana, vaan ihan minä vaan riittäisin pitämään yllä onnellista olotilaa. Havahduttavina työkaluina mm. merkityksen kokeminen ja eteenpäin epäonnistumisen -konsepti. Tärkeinpänä kuitenkin kehon ja mielen keskinäisen oravanpyörän kääntäminen positiiviseksi. 
4. Arvojen identifiointi ja intergrointi arjen tekemistä ohjaavaksi punaiseksi langaksi
Minä teen töitä ihmisen ihon alla. En sovellu siksi kaikille. Muutosta saadaan aikaan, olet saanut tarpeeksi päähän silitystä ja lässytystä ja olet nyt valmis hyväksymään nykytilanteen ja tekemään töitä itsesi kanssa sen muuttamiseksi ideaalisemmaksi.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]