[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.97″]

Kaikki lähtee yhteydenotosta. Jutellaan, skypessä tai kahvilassa. Aloittaminen on helppoa. Osaathan sinä itsestäsi puhua, kun joku kuuntelee sydämellään?
Mennään vaikka ilon kautta -teemalla kohti sitä mitä ikinä tavoittelet. Moni ottaa minuun yhteyttä suoliston kuntouttamiseksi. Jokainen yhteydenotto lämmittää sydäntäni, koska suoliston hyvinvointia olennaisempaa ei kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ole. Koska olemme kaikki yksilöitä, katsotaan juuri sinulle (sinun suolistollesi) paras kokonaisuus. Millaista liikuntaa, ajattelua, energiahoitoa, ravintokokeilua sinä tarvitset. Todennäköisesti suositan ruoka-olo-päiväkirjan pitämistä, multitaskaamisen vähentämistä, meditaatioita ja unen lisäämistä ja tekemistä. Kärsimys on tarpeen niin kauan kuin kärsimys on tarpeen. Kun kärsimyksen aika on tullut täyteen, on aika muulle. Kutsutaan sitä vaikka paranemiseksi. Paraneminen ei ole ruusuntuoksuinen, suora ja helppokulkuinen tie. Se on moninainen seikkailu, yllätyksellinen matka ja sukellys sisimpään.  Se on selkeä päämäärä, joka on erilainen saavuttaessa kuin lähtiessä kuvittelit. Siksi paraneminen on ihanaa ja vaativaa. Paraneminen on erilainen nykytila. Erilainen = muuttunut. Jotain pitää muuttua, jotta nykytila voi muuttua. Minkä sinä olet valmis muuttamaan toiseksi? Oletko nyt varmasti ymmärtänyt sen, että muutos poistaa edellisen? Jos ja kyllä. Soita minulle.
Ilon kautta -valmennus
– tee arjesta elämys
Miten ilo saavutetaan?
Ilo syntyy onnistumisista. Onnistuminen syntyy tavoitteista. Tavoitteet syntyvät päätöksistä. Päätökset syntyvät arvoista.
1. Arvojen tunnistaminen arjen tekemistä ohjaavaksi punaiseksi langaksi
2. Elämänasenteen muuttaminen positiiviseksi ja kannustavaksi – kehon ja mielen hallinta
3. Asetetaan tavoitteet – mitä kohti ollaan menossa
4. Sitoutuminen tavoitteeseen – arkisten valintojen tiedostaminen, päätösten tekeminen
<3 
https://unelmientoteuttajafi.youcanbook.me

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]