[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Kaikki elämä tapahtuu nykyhetkessä.

Nykyhetki on totta ja siinä tehdään vapaalla valinnalla päätökset, jotka johtavat seuraaviin nykyhetkiin. Nykyhetkessä on läsnä kaikki aika ja mahdollisuudet, silti vain se nykyhetki jossa sinä olet, on totta.

Näkijä on kuin televisiovastaanotin, joka poimii ihmissilmälle näkymättömän TV-lähetys-signaalin ja muuttaa sen näkyväksi televisio-ohjelmaksi.

Tämä televisio-ohjelma sisältää ohjaavan viestin, vastauksen kysymykseen, lohdutusta, toivoa, rakkautta ja rauhaa, sitä mitä nyt tarvit päästäksesi uuteen nykyhetkeen, jossa huolta ja murhetta olisi hieman vähemmän.

Voimme kysyä tarkkoja kysymyksiä ja saada niihin ohjausta tai yksinkertaisesti hiljentyä kuulemaan mitä meidän on hyvä juuri nyt kuulla ja ymmärtää. Tulevaisuus muotoutuu kaikkien valintojen yhteissummana, sen tarkka ennustaminen ei ole olennaista. Meidän tietoomme voidaan saattaa ohjeita ja vinkkejä. Ehkä myös halutun tulevaisuuden edessä olevia esteitä, jotta osaisimme tehdä osamme haluamamme tulevaisuuden eteen. Valosta tulevat viestit ovat aina hyvää tarkoittavia, vaikka ne eivät aina olekaan keveästi nieltävää sanahelinää. Muista, että erilainen tulevaisuus edellyttää nykyhetken muuttumista – usein juuri kysyjän toiminnan muuttumista.

Auttajia on monia, ja heistä sinulle ja hetkelle tärkeimmät tulevat paikalle. Sinä tiedät jota kutsut, minä annan hänelle sanat, sävelet, liikkeet, tai kuvat. Välillä kuvailen, välillä piirrän, välillä käytän korttipakkoja Ukon Pakkaa (kuvassa) tai Enkelit ja Ylösnousseet mestari -kortteja. Metodi ei ole olennainen, viesti on. Parantavan näkemisen voima on sydämen silmissä ja virtaavassa energiassa <3

Olen ollut parantaja ja näkijä monta kertaa. Tässä elämässä olen kulkenut pitkän tien tähän, että avaan apuni kaikille. Biologisessa sukulinjassani on ikuisuudet vanhat perinteet Pohjois- ja Itä-Suomesta. Harva elossa oleva sukulaiseni on taitojaan vahvistanut,  joten olen saanut mahdollisuuden laajentaa verenperintöosaamista monin tavoin. Kaiken tämän kurssittautumisen ansiosta olen vahvistunut valossa, saanut vihkimyksiä, matkannut ajassa ja ulottuvuuksissa, ja löytänyt varmuuden valosta ja sen tahdosta auttaa meitä kohti parasta kokonaisuutta.

Pienen_polun_maaenkeli sivu Facebookissa kannattaa laittaa muistiin, laitan sinne välillä kampanjoita ja postauksia ajan energioista.

Tulkintojen hinnat ovat 20-100 euroa ja siihen sisältyy se mitä alunperin sovitaan ja mitä Auttajat siihen hetkeen antavat. Useimmiten tehdään niin, että lähetät minulle viestillä kysymyksen ja annat luvan kysyä siihen vastauksen. Minä teen työni ja lähetän sinulle sähköpostilla 10-20 min nauhoitteen ja mahdollisesti kirjoitettua tekstiä ja kuvia. Voimme myös tavata kasvokkain, jolloin hinta on 63 euroa/tunti plus kulut.

 

Kanervaniittyjen läpi kulkevan Pienen polun Maaenkeli viittaa siihen kuka olen

Maan päällä on kahdenlaisia ihmisiä nyt: heitä joiden ei ole tarkoituskaan ”herätä” ja heitä, jotka väistämättä ”heräävät”. Tämä koska maapallo itse (Gaia) on noussut jo 3Dstä 5Dhen ja valmistautuu kohti Kultaista Aikaa. Kultaista aikaa valmistelevat yhdessä maan-päällä-asuvien kanssa koko Universumi.

Me havahtuneet (heräävät) olemme kaikki aiemmin olleet parantajia, noitia, taikureita, mestareita joko täällä maassa tai muualla ja meillä on oman kokoinen itse valittu roolimme täällä, jonka saamme toteuttaa tai jättää väliin – koska ihmisen elämässä on ainutlaatuinen valintaoikeus.

Maaenkeli on ”sielu”, jonka kierto (reinkarnaatiot) maanpäällä on tullut jo aiemmin täyteen ja hän ollut ”enkeli taivaassa” jo jonkin aikaa siitä palkintona/toipumassa. Maaenkeli on tullut tänne maan päälle kerran vielä tuomaan voimansa ja rakkautensa maapallon valaistumisen tukemiseen. Se on Maaenkelin rooli. Mutta koska olemme ihmisenä täällä, me voimme kieltäytyä siitä työstä tai jättää sen kesken. Koskaan ei ole pakko, jos ei halua.

Meidän omilla menneillä elämillä ei ole niin suurta merkitystä enää – niiden karmat on hoidettu. Biologisen sukulinjan putsausta meistä moni tekee. Unissa/öisin meistä moni toimii ”ikuisessa hahmossa /sieluna/ korkeimpana minänä / mitä sanaa haluatkaan käyttää” maapallon ja ihmisten auttajana ja osallistuu Universaalisiin auttajakokouksiin – harva muistaa sitä aamulla herättyään, korkeintaan hän ihmettelee, kun ei näe unia ”on nukkunut niin sikeästi” tai on ihan rättiväsynyt aamulla ”ihan kuin ei olisi nukkunut ollenkaan”.

Ihan vain täällä oleminen voi tuntua todella rankkalta, koska olemme tottuneet keveämpiin energioihin. Maapallolla olemme eläneet pitkään 3D-energiassa, joka nyt vaihtui 5Dhen, joka on helpommin hengitettävissä. Mutta iso osa ihmisistä pitää kynsin ja hampain kiinni 3Dstä (koska näin on tarkoitettu) ja me tuetaan heitäkin heidän rankassa tehtävässään (salaa) – koska kuten kaikki, he ovat valinneet tuon tien. Ei ole parempaa eikä huonompaa, ei hyvää eikä pahaa, on vain erilaisia tapahtumia ja asioita. Merkitys on jotain minkä ihmisen mieli antaa, kykenemättä näkemään kokonaisuutta Universumista käsin. Ei ole tehtävämme pakottaa mitään väkisin, eikä puskea läpi harmaan kiven. Tehtävämme on rakastaa ja tukea.

Siksi meidän suurin tehtävämme on pitää itsestämme huolta, koska meidän läsnäolomme ja rakkautemme ja mielen ilo, on se mitä meistä eniten tänne tarvitaan. Ei suuria tekoja, ei näyttäviä vuorisaarnoja, ei ihmeparantamisia, vaan ihan vain itsestämme huolehtimista ja sillä tavoin maailman tukemista.

Nyt on sinun aikasi löytää heimosi ❤️ ja sieluperheesi

Meitä on täällä iso joukko ja me haluamme tutustua sinuun

Laita viestiä, jos tunnet kutsun kysyä lisää

Namaste

https://unelmientoteuttajafi.youcanbook.me

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]