[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Osio” fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.83″ next_background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Koko sivun levyinen otsikko” title=”Yksilön muutos ” subhead=”Jos voit kuvitella sen, sen voi toteuttaa.” background_overlay_color=”rgba(124,77,213,0.45)” _builder_version=”3.0.83″ background_color=”#ffffff” background_image=”https://unelmientoteuttaja.fi/wp-content/uploads/2017/04/palvelut-page-seo-img.jpg” parallax=”on” max_width_tablet=”50px” background_url=”https://unelmientoteuttaja.fi/wp-content/uploads/2017/04/palvelut-page-seo-img.jpg”]

 

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”54px|0px|4px|0px” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.83″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” module_alignment=”left”]

Mistähän sinä unelmoit?
Kepeämmästä olosta? Pienemmän koon vaatteiden sujahtamisesta päälle? Uudesta kodista? Rakkaudesta? Elämänkumppanista? Rohkeudesta tehdä muutos? Rohkeudesta luopua ja lähteä kohti uutta? Autosta?

Unelmoithan?

Elämä on tarkoitus elää. Ei sinnitellä. Elää. Isolla E-kirjaimella Niitä mahdollisuuksia hyödyntäen mitä on ja parhaansa mukaan uusia keräten.

Jos voit kuvitella sen, elämällä on keinot järjestää se

Ensin on ajatus, sitten tulee keinot, yhteistyö ja siten onkin jo valmista.

Silta joen yli oli myös ensin vain ajatus jonkun päässä. Hän puhui siitä ääneen, löysi osaajia, materiaaleja ja silta rakentui. Muutos sinun kehoosi ja elämääsi lähtee samoin ajatuksesta. Ajatuksesta kypsyy päätös, jonka sanot ääneen. Tarvitaan vahva syy (miksi ja tarkoitus) muutoksen läpiviemiselle, jotta uudenlaista tekemistä jatkuu tarpeeksi pitkään. Vain tarpeeksi monen toiston kautta vahvistuu uusi rutiini, joka tuottaa uudenlaista nykyhetkeä. Siltatyömaallakin on monenlaista vastoinkäymistä ja haastetta. Niin on elämän/kehon muutosprojekteissakin. On keinoja, joilla muutos pysyy yllä pidempään tuottaakseen tulosta.

Minä halusin tervehtyä, koska halusin olla energinen äiti lapsilleni (klikkaa oman tarinan tähän osaan tästä). Nyt minä haluan kirjoittaa työkseni ja olen keskellä uutta prosessia. Kirjani holistisesta suoliston hyvinvoinnin tukemisesta ilmestyy loppuvuodesta 2018. Siitä matkasta enemmän instagram-tililläni. Vähintäänkin siksi että niin moni on toteuttanut unelmansa, sinä voit toteuttaa omasi. Saanko auttaa?

Mistä unelmointi aloitetaan?
Unelmointi aloitetaan nykyhetkestä, tässä ja nyt, ihan noin vain.. tai

Huomaathan, että hyvät asiat tapahtuvat parhaiten, kun et estä niitä tapahtumasta.

Elämä kyllä kuulee jokaisen toiveesi, se toteuttaakin niistä kaikki – kylläkin omalla huumorintajullaan höystäen ja pyyntöäsi kirjaimellisesti noudattaen – mutta pyytäjä onkin sangen harvoin kykenevä ottamaan vastaan.

Pystyäksesi ottamaan vastaan, eli muuttumaan, sinun on vapautettava tilaa uudelle, jostain on luovuttava. Ihan kuin kotona, vanha sohva on vietävä kierrätykseen, jotta uusi mahtuu sen paikalle. Sama koskee sinun ajatuksiasi ja ajankäyttöäsi. 24/7 on jo täysin käytössä. Jatkamalla sitä mitä eilen teit, luot tämän päivän uudelleen. Tämä päivä on elettävä erilailla, jotta huominen poikkeasi eilisestä.

Henkilökohtaisesti
Henk.koht. konsultointi 60 euroa tunti – riippumatta siitä mihin tuon ajan käytämme. Koko osaamiseni on käytössäsi.

Online ja etänä
Minä olen missä olen ja sinä voit olla kotonasi. Otetaan puhelu tai chätti.

Live-kurssit ja retriitit
Järjestän ihanien liiketerapeuttien ja valmientajien kanssa yhteisiä tilaisuuksia. Lisätiedot täällä.

Teemat/osa-alueet:
Miksi muutos tuntuu kivulta ja miksi se ei kipua ole
Kehon liikuttamisen oloa vapauttava voima
Oloa helpottavat hoidot
Stressin purku
Ravinnon voima (tilaathan e-kirjan ravinnon tasapainoista täältä)
Unelmointi
Arjen iloisuus

Ryhmätilaisuudet ja puheenvuorot tilauksen mukaan.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.89″ custom_padding=”2px|0px|0px|0px” global_module=”25113″ prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row global_parent=”25113″ _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_divider global_parent=”25113″ height=”39px” _builder_version=”3.0.97″]

 

[/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” global_parent=”25113″ custom_padding=”0px|0px|21px|0px” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_blurb admin_label=”Palvelu1″ global_parent=”25113″ title=”Workshopit” url=”https://unelmientoteuttaja.fi/yksityispalvelut/” image=”https://unelmientoteuttaja.fi/wp-content/uploads/2017/12/workshopit-tapahtumat.png” _builder_version=”3.0.97″ text_orientation=”center” animation=”bottom”]

Järjestän kehoterapeuttikollegojen kanssa monenlaisia workshoppeja, joista näet lisätietoa täältä.

Yksityistunneilla huomio on kokonaan sinussa.
Kehon liikeradat ilmentävät sinun sisäistä tilaasi. Kropan äykkyys, velttous, energisyys, kipupisteet, kaikki osatekijät ja yksityiskohdat kertovat kokonaisvaltaisesta totuutta voinnistasi. Ravinnon lisäksi, lepo, liike ja ajatukset luovat kokonaisuutta, joka ilmenee nykyvointinasi. Pienille helpottavilla ojentavilla ja vahventavilla liikkeillä tutustutaan kehosi tämän hetkiseen tilaan. Hengitetään, keskitytään, liikutaan hitaasti ja hallitusti. Palloilla, kuminauhoilla, tyynyillä ohjataan liike kipukohdan yli hellästi. Tunnin aikana löydetään pala sisäistä levollisuutta.

Osana kehon hyvinvointihuoltoa on aina tunnelma, energia, joka ympärillä leijuu ja sinussa tuntuu. Ymmärrät mitä tarkoitan, kun aloitamme. Lähestymistapani on ns. poikkitieteellinen. Yhdistän kaikkea osaamaani kaikkeen, mitä teemme.

Saat kotiläksyksyksi päiväkirjan pitämisen ja uuden ehdotuksen, joka soveltuu kehollesi ja sen hetkiseen tarpeeseesi. Se voi olla päivittäiseksi tarkoitettu 2-5 minuutin liikeharjoitus.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_blurb admin_label=”Palvelu2″ global_parent=”25113″ title=”Sydämen äänenvahvennin” url=”https://unelmientoteuttaja.fi/yksityispalvelut/” url_new_window=”on” image=”https://unelmientoteuttaja.fi/wp-content/uploads/2017/12/sydämenäänenvahvennin.png” alt=”sydämenäänenvahvennin” _builder_version=”3.0.97″ text_orientation=”center” animation=”bottom”]

Ole siellä missä sinä olet, minä olen omassa paikassani.
Voimme olla samassa tilassa, mutta sydämen äänelle ei ajalla ja paikalla ole väliä.

Pysähdytään,
keskustellaan
sanojen taakse jäävistä viesteistä, rentoudutaan,
tehdään mielikuvaharjoitteita,
havainnoidaan olemisen ydintä.

Löydetään intohimojasi, vahvistetaan unelmiasi, etsitään reittejä niiden toteutumiseen.

Kanavoin Lähteestä valkoisen valon viestejä, jos ne haluavat tulla kuulluksi. Ne paljastavat usein unelmien toteutumisen esteitä. Identifioitu este on ylitettävissä. Havaittu pelko on voitettavissa. Myönnetty haaste on jo osin voitettu.

Meillä jokaisella on voima ja valta ja vastuu elää oman näköinen elämä. Elää jokainen päivä, ei vain selvitä jokaisesta päivästä. Hetkittäin siihen tarvitaan enemmän apua ja rohkaisua, silloin Oman Elämän Valtiaat kääntyvät Neuvonantajien puoleen.

Vahvaa ohjausta saat kauttani myös Ukon Pakka -tarot-kortteista, joiden voima kumpuaa suomalaisesta mytologiasta.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_blurb admin_label=”Palvelu3″ global_parent=”25113″ title=”Linkkejä ja Vinkkejä” url=”https://unelmientoteuttaja.fi/yksityispalvelut/” image=”https://unelmientoteuttaja.fi/wp-content/uploads/2017/12/linkkejä-vinkkejä.png” _builder_version=”3.0.97″ text_orientation=”center” animation=”bottom”]

Jalkani liimautuvat maadoittumisen voimasta lattiaan tätä kirjoittaessani <3 Syntymässä saamani luontevuus nähdä on viimein löytänyt sanat ja välineet. Maailman onneksi meitä valotyöntekijöitä on paljon ja mahdollisuuksia sinulle löytää oma valosi, oma voimasi on monia. Kun oppilas on valmis, opettaja saapuu. Jos haluat oppia kuulemaan sydämesi/intuituiosi/lähteen ohjausta, oikeasti sinun tarvitsee vain pyytää sitä ja alkaa kuunnella. Arkipäivässä se harvoin niin yksinkertaisesti onnistuu <3 ja siksi on hyvä ottaa opettajaa kädestä, lukea useita kirjoja, kuunnella monia nettiseminaareja ja mennä paikan päälle kaikkeen mikä kutsuu – ja vain niihin.

Lista omaa polkuani valottaneista ja kehoani korjanneista löytyy täältä.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ prev_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_contact_form email=”mira@unelmientoteuttaja.fi” title=”Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten voisin olla avuksi!” module_id=”et_pb_contact_form_0″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_contact_field field_id=”nimi” field_title=”Nimi” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.47″ form_field_font=”||||” border_radii=”on||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”sposti” field_title=”Sähköposti” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.47″ form_field_font=”||||” border_radii=”on||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”puh” field_title=”Puhelinnumero” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.47″ form_field_font=”||||” border_radii=”on||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”apua” field_title=”Miten voin auttaa?” field_type=”text” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.89″ form_field_font=”||||” border_radii=”on||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field][/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]