Slider

En voi parantaa sinua, koska et ole rikki.
En voi olla opettajasi, koska tiedän sinusta vähemmän kuin sinä itse.
En voi olla gurusi, koska en ole enempää kuin sinä.
En voi olla pyhempi, koska olemme molemmat pyhiä sieluja kokemassa tätä maallista elämää ihmisenä.
Me seisomme samalla maalla
Me jaamme samat mahdollisuudet
Meillä on omat elämänpolkumme

Kuitenkin
Meidän ei ole tarkoitus olla yksin
Meidän on tarkoitus löytää toisemme
Meidän on tarkoitus olla yhtä
Meidän on tarkoitus kasvaa yhdessä, oppia yhdessä, inspiroida toisiamme, jakaa kokemuksemme, tunteemme, näkemyksemme, kuunnella toisiamme, peilata toisistamme itseämme, hakea luottamusta itseemme miettimällä luottamusta toisiimme, voimaannuttaa itsemme sukeltamaan itseemme syvemmin, rehellisemmin, perusteellisemmin, tunnustamaan varjomme ja tuomaan niihin valon.

Yhdessä kasvamme enemmän, nopeammin ja perusteellisemmin kuin erikseen.
Tässä minä olen, seison itsenäni, seison rinnallasi, seison tukenasi, nostan pystyyn, autan valoa loistamaan kirkkaammin

Sydämellisesti, Mira

Tästä linkistä pääset ilmaiseksi Paras Arki -verkkokurssille.

Paras Arki -verkkokurssi auttaa sinua tutkimaan omaa arkeasi sellaisena kuin se on nyt ja miettimään millainen se voisi olla. Kurssilla on syömiseen, liikkumiseen ja hengittämiseen liittyviä vinkkejä, harjoituksia ja tietoa. Kaikki kurssimateriaali pohjaa Kehon Korjausoppaassa esittämääni tietoon. Paras Arki -verkkokurssi kestää kahdeksan viikkoa, joista kaksi ensimmäistä on rankimmat. Aloita, kun olet tosissasi elämäsi kunnostamisen suhteen, älä yhtään aikaisemmin.

Ps. Laita kurssin äänitteitä kuunnellessa volyymit täysille. En onnistu saamaan äänitteisiin yhtään enempää voimakkuutta.