crocus-4077848_1280

Miran palvelut sinulle

Kolmen sydämen hyvinvoinnin kautta Elämän hyvinvoinnin rakentaminen on päivittäisten valintojen tekemistä rauhallisesti. Ei sen kummempaa, ei sen monimutkaisempaa. Koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, on aivan sama mistä aloitat matkasi kohti parempaa oloa. Olennaisinta on aloittaa jostain, ottaa ensimmäinen askel, tehdä ensimmäinen valinta, muutoin ei pääse nykytilanteesta pois eikä perille.

Hyvinvointi on kaiken tuntemisen, tekemisen ja ajattelun yhteisvaikutusta – syömisen, nukkumisen, läheisyyden, luontoyhteyden, mielekkään tekemisen, tavoitteiden asettamisen, unelmoinnin, tavoitteiden saavuttamisen, kauniiden asioiden katselun, kauniiden sanojen kuulemisen, kauniin kosketuksen, yhteyden kokemisen, yhteyden luomisen, seksin, oman kehon viestin kuulemisen ja niiden mukaan toimimisen – ihan kaiken.

Tärkein polku hyvinvointiin vie oman sydämen ympäri. Polkua sydämen ympäri kutsutaan tunteiden poluksi. Tunteiden polun 17 askelmaa ovat omanlaisensa kokemus jokaiselle kulkijalle. Voin kertoa omasta polustani ja auttaa sinua havahtumaan sijaintiisi omalla polullasi, mutta sinun on kuljettava oma polkusi itse.

Autan, en tee puolestasi.
Ajattelutan, en anna valmiina.
Sörkin ihon alle, tökin, kaikella rakkaudella nostan maton alle lakaistut kissat keskelle pöytää, jotta näkisit ne.

Rauha-kirjani harjoitukset suosittelen tekemään. Tilaa Rauha omaksi tai lainaa kirjastosta. Lue, mieti, tunnustele, sulattele ja tee ne harjoitukset. Voit tilata kirjanmerkiksi Rauhan henkilökohtaisen viestin tästä linkistä ja liittyä Rauhan telegram-ryhmään tästä. Jos saan auttaa enemmän, laita sähköpostia mira@unelmientoteuttaja.fi Kerro viestissä paljonko olet valmis laittamaan tunteja itsesi hyväksi ja paljonko arvoinen apuni sinulle olisi. Sinun tilanne ja tarve on eri kuin kaikkien muiden, siksi minulla ei ole tarkkaa hinnastoa. Voi olla, että ensin lähetän sinut saamaan apua jostain ihan toisaalta. Tarvitsin itse kymmenien ihmisten vinkkejä ja hoitoja päästäkseni oireistani eroon. Ei kukaan voi auttaa kaikkea kaikessa - paitsi sinä itse itseäsi pyytämällä apua ja noudattamalla niitä neuvoja, jotka olet suodattanut itsellesi sopiviksi.

Jotta saisit jotain samantien: tästä linkistä pääset ilmaiseksi Paras Arki -verkkokurssille. Paras Arki -verkkokurssi auttaa sinua tutkimaan omaa arkeasi sellaisena kuin se on nyt ja miettimään millainen se voisi olla. Kurssilla on syömiseen, liikkumiseen ja hengittämiseen liittyviä vinkkejä, harjoituksia ja tietoa. Kurssi pohjaa Kehon Korjausoppaassa esittämääni tietoon.

Tämä on sinun elämäsi, sinun kehosi, sinun mielesi, sinun ajatuksesi, sinun tunteesi ja sinun tekosi. Siksi

En voi parantaa sinua, koska et ole rikki.
En voi olla opettajasi, koska tiedän sinusta vähemmän kuin sinä itse.
En voi olla gurusi, koska en ole enempää kuin sinä.
En voi olla pyhempi, koska olemme molemmat pyhiä sieluja kokemassa tätä maallista elämää ihmisenä.
Me seisomme samalla maalla
Me jaamme samat mahdollisuudet
Meillä on omat elämänpolkumme

Kuitenkin
Meidän ei ole tarkoitus olla yksin
Meidän on tarkoitus löytää toisemme
Meidän on tarkoitus olla yhtä
Meidän on tarkoitus kasvaa yhdessä, oppia yhdessä, inspiroida toisiamme, jakaa kokemuksemme, tunteemme, näkemyksemme, kuunnella toisiamme, peilata toisistamme itseämme, hakea luottamusta itseemme miettimällä luottamusta toisiimme, voimaannuttaa itsemme sukeltamaan itseemme syvemmin, rehellisemmin, perusteellisemmin, tunnustamaan varjomme ja tuomaan niihin valon.

Yhdessä kasvamme enemmän, nopeammin ja perusteellisemmin kuin erikseen.
Tässä minä olen, seison itsenäni, seison rinnallasi, seison tukenasi, nostan pystyyn, autan valoa loistamaan kirkkaammin

Sydämellisesti, Mira