You are currently viewing Tyylitiistait Stylisti Sohvi Nymanin kanssa

Tyylitiistait Stylisti Sohvi Nymanin kanssa

Elämä menee aina eteenpäin. Sinun vastuulla on päättää menetkö oman elämäsi virran mukana kelluen, vai menetkö vastavirtaan, tai luovitko haluamaasi suuntiin vai tyydytkö siihen mitä ikinä vastaan tuleekin.

Koppelomäen Ilkka kirjoittaa mainiosti aiheesta Saat mitä haluat -kirjassaan. Hän puhuu Vaikeasta, Haasteellisesta ja Helposta Tiestä. Vaikealla tiellä haasteita ei valita itse. Helpolla tiellä mennään aina helpoimman mukaan. Haastavalla tiellä valitaan eniten itse, tavoitellaan ja siten asetetaan itse haasteita voitettavaksi. Kaikilla teillä elämä heittää eteen ei-niin-oma-valintaisia-haasteita, se nyt on selvää. Haastava tie tarkoittaa vaikka sitä, että kun en ole tyytyväinen nykytilanteeseen tai haluan saavuttaa jotain, lähden tietoisesti ja tiedostaen muuttamaan nykytilaa ja tekemään asioita tavoitteen eteen. Vähintäänkin haastan oman uuden oppimisen kykyni, mutta teen sen vapaaehtoisesti valiten. Se ei ole silloin pakko, vaan valittu pakko.

Itselleni löytyi uusi haaste – alkuhämmennyksen jälkeen mieluinen haaste – tehdä joka tiistai liveä facebookiin. Joka tiistai! Mieti nyt, joka ikinen tiistai kello 18. Tämä oli se mun haaste. Olen koittanut heittää kaikki tiettyyn kellonaikaan sidotut menot pois kalenteristani ja sitten otan vielä liven tekemisen joka viikon tiistaille. Mutta mutta. Sepä onkin niin kivaa, että ei haittaa lainkaan. Stylisti Sohvi Nymanin kanssa liven tekeminen voimaannuttaa ja virkistää joka kerta. Oikein odotan jo tiistai-iltoja. Yksi rutiini on saanut minut myös miettimään enemmän tyyliäni muina päivinä ja tekemään helpommin kaikenlaisia videoita.

Livet ovat aina Stylisti Sohvi Nyman kanavallaTallenteet löytyvät myös Unelmientoteuttajan FB-sivulle

Tässä vinkkejä tulevista lähetyksistä ja aiempia aiheita. Jos haluat meidät vierailulle tai sinulla on toiveita tyylitiistain aiheeksi, niin laita viestiä, toteutamme toiveesi mahdollisuuksien mukaan.

Tulossa ainakin: kotikosmetiikka, lähdevesireissu, villiyrttien poimintaa..

7.5. Rauhoittuminen kaunistaa – tule paikanpäälle Old Tea Shopiin juomaan kanssamme kuppi teetä

30.4. Silmäjooga

16.4. Vaivasenluut – jalkaterapeutti Veera Keltanen

9.4. Juominen ja nesteytys

2.4. Voiko terveyskengissä olla tyylikäs

26.3. Terveelliset valinnat ja raha

19.3. Huivien sidonta

12.3. Iho hehkumaan ravinnolla

 

Vastaa