Toimitusehdot • tmi Taivaan Tuulet
Toimitusehdot ja sopimusehdot
Voimassa 1.5.2019 alkaen.

Yleistä

Koskien unelmientoteuttaja.fi -sivuston verkkokauppaa, jonka tuotteita myy yritys tmi Taivaan Tuulet, y-tunnus 1748012-7. Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan jokaisen tilauksen yhteydessä. Tilaamalla tuotteita unelmientoteuttaja.fi -verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä voimassa olevat toimitusehdot ja sopimusehdot. unelmientoteuttaja.fi myy tuotteita yrityksille ja yhteisöille sekä täysi-ikäisille, Suomessa asuville yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (useimmiten 24 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaamalla tuotteet unelmientoteuttaja.fi -verkkokaupasta asiakas on velvoitettu antamaan vaaditut henkilö-, yhteys- ja maksutiedot kokonaisuudessaan ja todenmukaisesti. Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Tmi Taivaan tuulet ei vastaa siitä, jos asiakas ilmoittamiensa tietojen virheellisyyden vuoksi ei saa tilaustaan, tilaus- ja toimitusvahvistuksia, muita asiakirjoja tai rahallisia hyvityksiä. Tmi Taivaan tuulet ei vastaa myöskään siitä, jos tuotteessa on puutteita asiakkaan ilmoittamien tietojen virheellisyyden vuoksi. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta unelmientoteuttaja.fi sähköisen tilauslomakkeen kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinta, toimitusosoite sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan MobilePayllä numeroon 0405538985 tai erikseen sovitusti laskulla. Tmi Taivaan tuulet ei korvaa mahdollisia asiakkaan maksettavaksi koituvia pankin tai luottoyhtiön käsittelykuluja.

Toimitustapa ja toimitusaika

Verkkokurssien sisältö toimitetaan linkkeinä, jotka ovat normaalin datan siirtoajan jälkeen käytettävissä.

PDF-muotoiset materiaalit toimitetaan ladattavina tiedostoina. Äänite- ja videomuotoiset kurssimateriaalit ovat käytettävissä online-palveluissa.

Toimitusajat ovat tuotekohtaisia, joillakin kursseilla materiaalit tulevat esimerkiksi kerran viikossa kurssisuunnitelman mukaisesti.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vastuun rajoitukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, emmekä vastaa tilapäisesti loppuunmyydyistä tuotteista. Tmi Taivaan tuulet tai unelmientoteuttaja.fi ei ole vastuussa verkkosivuston käytön yhteydessä esiintyneistä teknisistä häiriöistä ja siitä seuraavasta puutteellisesta tilausten käsittelystä.

Jos tuotteessa ilmenee vikoja tai vaurioita, Tmi Taivaan tuulet on vastuussa niistä ainoastaan, jos voidaan osoittaa, että vika tai vaurio on seurausta Tmi Taivaan tuulien tekemästä virheestä tai laiminlyönnistä. Mikäli vastaavat lakimääräykset eivät toisin vaadi, Tmi Taivaan tuulet ei vastaa tulojen menetyksestä, ajanhukasta, hintojen korotuksista tai muista välillisistä menetyksistä, jotka ovat seurausta edellä mainituista puutteista ja tuotevaurioista.

Tmi Taivaan tuulet ei myöskään vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä.

Vaihto- ja palautusehdot, peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomioithan, että vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tuotteita. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on saanut tilauksen fyysisesti haltuunsa.

Liitä palautuksen mukaan asiakastietosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä pankkitilinumerosi.

Palautusosoite:
mira@unelmientoteuttaja.fi tai 0405538985

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan antamalle tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Sovellettava laki

Näihin toimitus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, edellyttäen kuitenkin aina, että asiakas säilyttää suojan, joka hänellä on asuinmaansa lainsäädännön nojalla.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen mira@unelmientoteuttaja.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tmi Taivaan tuulet käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tmi Taivaan tuulet sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

REKISTERISELOSTE  |  KAUPPA