You are currently viewing Tiede todistaa, että me luodaan oma todellisuutemme

Tiede todistaa, että me luodaan oma todellisuutemme

Minun ruoka-parantaa ajatteluani ja henkistä polkuani on koko ajan ohjannut todistettavat asiat. Mitä ihmisen biologian ja kansantajuisen järjen mukaan pitää syödä, jotta keho tulisi ravittua. Miten energiat toimii ja miten muuten kuin omalla tuntemuksella asioita voi todistaa. Siksi seuraan kvanttifysiikkaa ja luen sen mihin omat kyvyt riittää kaikesta mahdollisesta siihen liittyvästä.

Tästä aalto-vai-pallo kokeesta kuulin jo vuosia sitten, mutta oikeastaan vasta eilen tajusin mitä tarkoittaa. Sehän todistaa, että me luodaan meidän oma todellisuus! Fyysikot siis joutuivat ensin myöntämään, että kokeen yksityiskohtainen valvonta aiheutti muutoksen kokeen lopputulemaan (muutti partikkelit aallosta palloon) ja toisessa vaiheessa vielä he havaitsivat, että jos he olettivat näkevänsä palloja, he näkivät palloja ja vaikka koetilanne pidettiin muutoin aivan indenttisenä, mutta jos he olettivat näkevänsä aaltoja, he näkivät aaltoja. Eli tutkittavat aineen muodostavat partikkelit vastasivat tutkijoiden toiveisiin ja ilmentyivät joko aaltoina tai palloina toiveen mukaan.

Aalto-vai-pallo koe oikeasti tarkoittaa sitä, että materiaalinen todellisuus tottelee meidän toiveita! Eli mitä minä ajattelen, toivon, manifestoin, pidän todennäköisenä toteutuu. Ja vastaavasti mistä minä huolehdin, varoittelen ja pelottelen itseäni.. se myös toteutuu. Manifestointi on tieteellisesti todistettu!

Vetovoiman laki, värähtelyt, manifestointi ja rukous kaikki puhuvat siitä, että meidän olisi parasta keskittyä hyvään. Olla kiitollinen siitä kauniista mitä saimme, koska niin me saamme kaunista lisää. Jos me huolehdimme, saamme lisää huolenaiheita. Jos olemme kiitollisia, saamme lisää kiitollisuuden aiheita. Vedämme puoleemme sitä mitä olemme, koska partikkelit vastaavat toiveisiimme esiintymällä joko aaltona tai pallona.

Olemalla kiitollinen siitä kauniista hetkestä, jonka sain kokea. Universumi tietää minun haluavan sitä lisää. Jos keskittyisin siihen, että tuo kaunis hetki loppui (riippumatta syystä miksi se loppui) ja puhuisin siitä loppumisesta, saisin lisää loppumisen kokemusta ja tunnetta. Keskityn siis siihen kauniiseen hetkeen ja erityisesti siihen tunteeseen, joka kauniissa hetkessä täytti sydämeni. Mitä enemmän lataan tunnetta tuohon kauniiseen muistoon, sitä voimakkaammin pyydän sitä lisää.

Tässä on yksi syy siihen, miksi välillä tuntuu, että elämä tarjoaa vain negatiivisia kokemuksia. Me puhumme niistä niin isolla tunteella, että varmistamme niiden uusiutumisen moninverroin vahvemmin kuin kauniiden hetkien.

Tiedekin sen todistaa, me luomme oman todellisuutemme <3

Lisääthän päivääsi joka päivä edes yhden minuutin kiitollisuusharjoituksen? Edes yksi minuutti.
Yksi kaunis tapa harjoittaa kiitollisuutta, on tehdä se lasten tai puolison kanssa yhdessä illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Kertoa kolme asiaa mistä on kiitollinen kuluneen päivän osalta. Olen kiitollinen, että olet siinä. Olen kiitollinen, että pesin ikkunat. Olen kiitollinen, että löysin niin hyvän lahjan Martta-tädille. Olen kiitollinen, että sain elää tämän päivän. Olen kiitollinen lukemastani kirjasta. Olen kiitollinen hyvästä ruuasta, jonka teit. Olen kiitollinen, että onnistuin töissä. Olen kiitollinen, että menemme huomenna mökille. Olen kiitollinen, että minulla on mökki.

Olen ihan varma, että nukahdat keveämmin ja näet miellyttävämpiä unia tehtyäsi omat kiitollisuuden sanasi ja kuultuasi perheesi kiitollisuuden aiheet <3

 

 

 

Google-haku ”quantum physics particle wave” antaa mm. tämän ihastuttavan videon tuloksena.

Vastaa