You are currently viewing Riemu

Riemu

Kipu on kehoon tiivistynyttä pelkoa. Sairaus syntyy peloista. Näin olen ymmärtänyt.

Pelkoa ei ole vain kauhu, vaan pelolla on monta nimeä. Häpeä on kiinnijäämisen pelkoa ja syyllisyys on paljastumisen pelkoa. Pelkotunteita on yhteensä kahdeksan. Pelkotunne neutraloituu rakkaustunteella. Rakkaustunteita on yhdeksän. Yksi niistä on Riemu, joka tunnetaan myös nimellä Ilo.

Kaikki tunteet klusteroituvat, muodostavat yhdistelmiä – masennus on yksi tällainen tunneyhdistelmä. Kun Riemu liittoutuu Kiitollisuuden kanssa, syntyy Riemullisuus.

Nauru parantaa.

Nauraakseen ei tarvitse olla iloinen. Nauraminen on tekemistä. Tekeminen käynnistää tunteiden, ajatusten ja tekemisen kehän aivan kuten tunne ja ajatuskin. Naura niin sinua naurattaa enemmän ja tulet iloiseksi. Ota mallia videosta, jonka jaoin hetki sitten someen.

Jos et ole jo mukana Rauhan Telegram-ryhmässä, tässä Instagramissa avautuva naurulinkki, mikä tuo sinulle maistiaisia Riemullisuudesta.
Jos haluat mukaan Rauhan Telegram-ryhmään, jonne jaan jatkossa ensimmäisenä ja eniten kaikkea oloa keventävää, klikkaa kutsulinkkiä, niin liitän sinut mukaan ryhmään.

 

Vastaa