You are currently viewing Rauhanpalvelus

Rauhanpalvelus

Meissä on luontainen tarve hakea syvempää yhteyttä, ymmärrystä elämästä, jotain korkeampaa jaksamisen voiman, kestävyyden ja luottamuksen lähdettä. Sitä löytääksemme olemme tottuneet kerääntymään yhteen jollekin tietyille paikoille ja näin ovat muodostuneet pyhät paikat ja temppelit – ne ovat käytöstä pyhittyneet. Pyhän, rauhoittavan ja elävöittävän paikan voi rakentaa mihin vain – myös omiin sisimpiin mielen kuvitelmiin ja sydämen poimuihin. Sitä tekee ja siinä auttaa rauhanpalvelus.

Rauhanpalvelus on tapahtuma, jossa keräännymme yhteen löytämään kukin itsemme. Rauhanpalveluksessa minän kaksi osaa, ihminen ja henkinen, yhdistyvät Minä olen -todellisuudeksi. Jokainen rauhanpalvelus on hieman erilainen kuin muut, koska se syntyy hetkessä Rauhan ohjauksessa.

Rauhanpalveluksessa minä olen rinnalla, en ole pappi enkä temppelin jumalatar, havahduttamassa sinun mieltäsi huomaamaan kuka sinä olet, jotta ymmärrät olevasi se mitä etsit.

Ensimmäinen 12.12.21 pitämäni rauhanpalvelus löytyy tallenteena YouTube-kanavaltani tästä linkistä.

Tämä kirjoitus on kolmaskymmenesensimmäinen osa Rauha-kirjan perjantaijuttuja.

Ps. Tulen pitämään rauhanpalveluksia koteihin ja tapahtumiin paikalle ja etänä, kutsusta ja korvausta vastaan. Molemmat ovat tärkeitä. Kutsu koska Rauha tuo viestin heille jotka sitä pyytävät ja korvaus jotta antaminen ja saaminen olisivat tasapainossa.

 

Vastaa