katse
Rauha_tie
previous arrow
next arrow

Rauha Elämän hyvinvoinnin parantaja

Rauha on kirja oman voiman käyttöönotosta. 

Näistä linkeistä pääset kolmeen eri Rauha-kirjan esittelyyn. Jokaisessa on noin 20 minuutin esittely kirjailijasta ja kirjasta, sen jälkeen hoitavaa puhetta sydämenkielellä ja vastauksia yleisön kysymyksiin. Haastattelut on nauhoitettu Era Nova -kirjakaupassa 14.12.2021 alunperin omaan käyttöön, joten kuvauksen laatu on vaillinainen. Klikkaa yhtä sanaa avataksesi sinulle parhaan Rauhan viestin.

 

Suolisto käsittelee ruokaa ja ajatuksia.” Tuolle päässäni armottomasti jyskyttäneelle lauseelle minä olen elämäni velkaa. Minä en olisi enää hengissä, jos en olisi ymmärtänyt mitä tuo lause tarkoittaa. Tuo lause muutti kaiken minussa ja tavassani elää. Tuossa lauseessa ”suolisto” on koko ihminen. ”Käsittely” tarkoittaa suhtautumista, hyväksyntää, rakkautta, myötätuntoa ja uteliaisuutta. ”Ruoka ja ajatukset” tarkoittavat kaikkea, mitä syömme silmillämme, sormillamme, suullamme ja korvillamme ja myös nenällämme.

Rauha-kirja ottaa syliin, sulkee sinut sydämesi keltaiseen nojatuoliin huomaamaan miten rakas olet. Rauha on isoäidin läheisyys ja hänen katseessaan säihkyvä kiitollisuus ja yhdessä kokemanne ilo. Rauha puhuu suoraan, koska se haluaa sinulle parasta elämässä. Rauha puhuu omasta näkökulmastaan, omasta kokemuksestaan, yhden naisen tarinasta toivoen sen herättävän tunteita lukijassa. Rauha ei käske, ei määrää, eikä kerro ainutta oikeaa tapaa. Sen sijaan, Rauha toivoo sinun löytävän oman tapasi olla hyvinvoiva.

Rauha on kirja. Se on sanoja paperilla. Merkitykset syntyvät lukijassa.

Rauha on sydämen tila.

 

"Miran kirja on kirja itseymmärryksen ja tunteiden käsittelyn tärkeydestä. Usein vasta siinä tilanteessa, kun tapahtuu jotakin yllättävää, joka vie elämältä pohjan, esimerkiksi menettää työnsä tai sairastuu, ja kun on väistämättä pysähdyttävä, moni vasta silloin pysähtyy pohtimaan elämäänsä. Elämisen taitoa – sitä mitä Mira Rauhassakin opettaa – pitäisi opetella jo kouluissa. Mira on nykyajan henkinen opettaja, joka auttaa sinua avautumaan kuuntelemaan niitä puolia itsestäsi, joiden kautta sinun on helpompi päästä kohti Rauhaa, joka jo olet."
Johanna Blomqvist fyysikko, Hypertodellisuus-kirjan kirjoittaja

Nykytiedon valossa ei pidä paikkaansa, että vaikka eläisit koko elämäsi täynnä kaunaa ja vihaa, sillä ei olisi vaikutusta elämäsi hyvinvoinnin määrään. Hyvinvoinnin kannalta tunteilla on isompi merkitys kuin se, että kroonisesti vihaisena ja masentuneena on vaikeampaa olla hyvinvoiva. Tunteet käskyttävät aivoja ja mieli uskoo kaiken mitä sille sanot.

Rauha-kirja on sydämen, aivojen ja kehon eli tunteiden, ajattelun ja tekojen kolmoisvoiman selittäjä. Koska ihmisen tunteet tarvitsevat fyysisen kehokodin, on tärkeää puhua myös geeneistä, palautumisesta ja ravinnosta sekä ihmisistä ympärillä. Tästä syystä Rauhassa katsellaan elämän hyvinvointia useasta näkökulmasta. Tarjoan vastausta kysymykseen: ”Tässäkö tää oli?” ja työkaluja hyvinvointihaaveen todeksi elämiseen.

Lääkärit eivät antaneet minulle paramisesta toivoa, josta kiukustuneena lähdin etsimään tietä takaisin terveeseen. Paranemiseni ei ollut vain tiettyjen ruokien syömisen ansiota. Paraneminen vaati ja antoi ennenkaikkea itsen ymmärtämistä. Juurisyy-sanan moninaisuus avautui sellaisella tavalla, mitä en olisi mitenkään aiemmin osannut kuvitellakaan. Paraneminen edellytti elämän tarinan muodostavien valintojen kriteerien muuttumista. Sitähän elämä on –  sarja valintoja. Valintoja jotka tehdään jonkin tarkoituksen vuoksi ja valitsemisen hetkellä vallinneen itseä koskevan tunnetilan määräämänä.

Aiempi tekeminen on tuonut sinut tällaiseen nykytilaan. Jos haluat tämän jatkuvan tai muuttuvan haluamaasi suuntaan, on tarpeen kysyä kaksi kysymystä: ”Miltä nyt tuntuu?” ja ”Mitä lisää minun tarvitsee tietää, ennen kuin muutan tekemistäni?”

Ota Rauhasta se mikä tuntuu omalta sinulle ja anna toisten ottaa se mikä sopii heille. Ota vain se, mikä kutsuu sinua, mutta ota se sydämeesi, ota se ajatuksiisi, ota se käyttöön. Kehotan kysymään: ”Mitä tämä tarkoittaa minulle?” mahdollisimman usein. Vastauksista löydät aina vähintään parin mutkan kautta vahvemman varmuuden, luottamuksen, kiitollisuuden ja rakkauden elämää kohtaan.

Mieli uskoo kaiken mitä sille kerrot ja sydän puhuu aina totta.

 

Oman Rauha-kirjan voit tällä hetkellä saada Era Nova -kirjakaupasta, AdLibrikseltä tai kustantaja BasamBooksilta.
Näihin Rauha on tulossa:
 Ultra,  Suomalainen kirjakauppaAkateeminen .

Voit myös lainata Rauhan kirjastosta tai pyytää omaa kirjastoasi tilaamaan Rauhan. Kerro kirjastossa tämä koodi ISBN 978-952-379-072-8 ja he löytävät kirjan tietokannoistaan.

Omistuskirjoituksen, eli oman viestin Rauhalta voit tilata tällä lomakkeella.

Rauhan aiheista julkaisen blogissani #perjantaijuttuja perjantai-iltaisin.

Rauhallisesti, Mira

Aiemmat kirjat: Kehon korjausopas ja Merkityksellinen minä

KEHON KORJAUSOPAS 2018 Readme.fi
Kehon korjausoppaan lisämateriaaleihin tästä linkistä
Adlibrikseen kirjaostoksille tästä linkistä

Kehon korjausoppaaseen pohjaava ilmainen eKirja alla olevasta tilauslinkistä, jolla pääset myös uutiskirjeen tilaajaksi. Palvelut sivuilta löydät Kehon korjausoppaaseen pohjaavan Paras Arki -verkkokurssin ilmaiseksi.

MERKITYKSELLINEN MINÄ 2019 Readme.fi -KIRJAN
FB-sivulle
Adlibrikseen kirjaostoksille tästä linkistä

 

About Rauha in English