Rauha_tie
Rauha Logo _
previous arrow
next arrow

Rauha Elämän hyvinvoinnin parantaja

Rauha on kirja oman voiman käyttöönotosta. 

Rauha-kirjasta lukija saa mitä lukija hakee, koska tärkein on kirjoitettu sydämen kielellä. Jos olet ollut läsnä, kun olen sydämen kieltä puhunut, tiedät miten sitä kuullaan. Rauha-kirjaa voi lukea 5 sivua kerrallaan säntillisesti kerran vuorokaudessa, sen voi, nenän vartta pitkin nirpistellen, selata kerralla kokonaan läpi tai sen yhteen virkkeeseen voi upota tunneiksi miettimään asiaa omalta kohdaltaan. Rauhasta saat mitä haet; et mitään tai paljon.

Rauha ottaa syliin, sulkee sinut sydämesi keltaiseen nojatuoliin huomaamaan miten rakas olet. Rauha on isoäidin läheisyys ja hänen katseessaan säihkyvä kiitollisuus ja yhdessä kokemanne ilo. Rauha puhuu suoraan, koska se haluaa sinulle parasta elämässä. Rauha puhuu omasta näkökulmastaan, omasta kokemuksestaan, yhden naisen tarinasta toivoen sen herättävän tunteita lukijassa. Rauha ei käske, ei määrää, eikä kerro ainutta oikeaa tapaa. Sen sijaan, Rauha toivoo sinun löytävän oman tapasi olla hyvinvoiva.

Rauha on kirja. Se on sanoja paperilla. Merkitykset syntyvät lukijassa.

Rauha on sydämen tila.

Se, millaisista asioista kuulemme ja mistä saamme keskustella, vaikuttaa vahvasti siihen, millainen kuva todellisuudesta meille edes voi muodostua. On mahdotonta saada osaksi omaa totuuttaan sellaista, josta ei ole tietoinen. Toivon Rauhan yhdistävän aiempaa tietoasi uudella tavalla isommaksi kokonaisuudeksi.

Elämä on tarkoitettu koettavaksi, ei todistettavaksi.

Ota Rauhasta se mikä tuntuu omalta sinulle ja anna toisten ottaa se mikä sopii heille. Ota vain se, mikä kutsuu sinua, mutta ota se sydämeesi, ota se ajatuksiisi, ota se käyttöön. Kehotan kysymään: ”Mitä tämä tarkoittaa minulle?” mahdollisimman usein. Vastauksista löydät aina vähintään parin mutkan kautta vahvemman varmuuden, luottamuksen, kiitollisuuden ja rakkauden elämää kohtaan.

Nykytiedon valossa ei pidä paikkaansa, että vaikka eläisit koko elämäsi täynnä kaunaa ja vihaa, sillä ei olisi vaikutusta elämäsi hyvinvoinnin määrään. Hyvinvoinnin kannalta tunteilla on vielä isompikin merkitys kuin se, että kroonisesti vihaisena ja masentuneena on vaikeampaa olla hyvinvoiva. Rauhassa on paljon kysymyksiä sinulle. Niiden on tarkoitus koskettaa mielesi mielipiteitä ja piirtää mieleesi mielikuvia. Muista, että

mieli uskoo kaiken, mitä sille kerrot.

Mieli on sillä tavalla yksinkertainen otus.

Rauha on matka tunteiden polulla sydämen ympäri. Rauha on sydämen, aivojen ja kehon eli tunteiden, ajattelun ja tekojen kolmoisvoiman selittäjä. Mieli yhdistää kehon ja hengen ihmiseksi. Ihmisen tunteet tarvitsevat fyysisen kehokodin, ja siksi on tärkeää puhua myös geeneistä, palautumisesta ja ravinnosta sekä siitä, millä tunteella niitä sulattelemme. Tästä syystä Rauhassa katsellaan elämän hyvinvointia useasta näkökulmasta. Jokin on saanut sinut kysymään: ”Tässäkö tää oli?” ja etsimään laajemmin vastausta siihen, miksi hyvinvointi on vain haave. Aiempi tekeminen on tuonut sinut tällaiseen nykytilaan. Jos haluat tämän jatkuvan tai muuttuvan haluamaasi suuntaan, on tarpeen kysyä kaksi kysymystä: ”Miltä nyt tuntuu?” ja

”Mitä lisää minun tarvitsee tietää, ennen kuin muutan tekemistäni?”

Omassa tarinassani olin ensin ”terve” ja yhtäkkiä ”sairas”. Olisin voinut jäädä ”sairaaksi”. En jäänyt. Lähdin etsimään tietä takaisin ”terveeseen”. Askel askeleelta kuljin sitä kohti ja kun pääsin ”perille” eli kun olin jälleen ”terve”, olinkin jotain ihan muuta kuin mistä olin lähtenyt, koska määritelmäni terveelle oli muuttunut matkan varrella ja minä olin muuttunut jokaisella tavalla. Paranemismatkani ei todellakaan ollut vain tiettyjen ruokien syömistä. Paraneminen oli ennenkaikkea ymmärtämistä, monen yksittäisen tiedonmurusen yhdistämistä toisiin tiedonmurusiin ja kaiken tuon tiedon tuntemista omassa olemisessa. Juurisyy-sanan moninaisuus avautui sellaisella tavalla, mitä en olisi mitenkään tunnematkalla lähtiessä osannut kuvitellakaan. Paraneminen edellytti maailmankuvan ja arkisen olemisen monenkertaista täydellistä uusiutumista.

Mieli uskoo kaiken mitä sille kerrot ja sydän puhuu aina totta.

 

Ennakkotilauksen Rauha-kirjaan voit tehdä kirjakauppojen sivuilta
Suomalainen
BasamBooks

Oman henkilökohtaisin Rauha-kortin voit tilata tällä lomakkeella.

Rauhan aiheista julkaisen blogissani #perjantaijuttuja perjantai-iltaisin. Tilaa uutiskirjeeni muistuttamaan niistä.

Rauhallisesti, Mira

Aiemmat kirjat: Kehon korjausopas ja Merkityksellinen minä

KEHON KORJAUSOPAS 2018 Readme.fi
Kehon korjausoppaan lisämateriaaleihin tästä linkistä
Adlibrikseen kirjaostoksille tästä linkistä

MERKITYKSELLINEN MINÄ 2019 Readme.fi -KIRJAN
FB-sivulle
Adlibrikseen kirjaostoksille tästä linkistä

 

About Rauha in English