You are currently viewing Rauha-kirjan ensiesittely

Rauha-kirjan ensiesittely

Artikkeliin liittyvän YouTube-videoon pääset klikkaamalla tästä.

Video on kuvattu pienessä tilassa  21.2.2021 Miran kertoessa yhdeksälle ystävälleen Rauha-kirjan sanomasta ja siksi kameran kuvakulma ei ole optimaalinen. Kuvat joita Mira videolla näyttää ovat
 
1. TunteetTekeminenToiminta
2. KaikkiKaikkeen
3. Nythetken rauha
4. TunteidenPolku
 
Minä olen ihminen ja henkinen.  Siksi hyvinvointi edellyttää sekä kehon että mielen ravintoa. 
 – Mira ja Rauha – 
 
Kirjan tiedot:
Rauha Elämän Hyvinvoinnin Parantaja
Puro, Mira
Basam Books 2021 (ilmestyy huhtikuussa, ennakkotilattavissa nettikirjakaupoista)
ISBN 9789523790728

Kehon korjausopas -kirjassa Mira yhdisti ravinnon, liikunnan ja ajattelun voiman hyvinvoinnin kokonaisuudeksi. Merkityksellinen minä -kirjassa Mira yhdessä Marika Sarhan kanssa pohti ja harjoitutti mitä minuus on minulle, muille ja miten minän suhtautuminen maailmaan vaikuttaa elämän kokemiseen merkityksellisenä. Rauhassa saa sydän puheenvuoron.

Mira Puro (os. Juntunen) on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi, somaattisen pilateksen ohjaajaksi ja reikihoitajaksi. Lisäksi Mira on opiskellut biokemiaa, psykologiaa, kiinalaista lääketiedettä, ravitsemusta sekä selityksiä maailmalle, energioille ja elämälle. Hän on loputtoman kiinnostunut kaikesta ”normaalista poikkeavasta” ja tieteen selityksistä niille. Mira työskenteli yli kymmenen vuotta lääketeollisuudessa ja TV:stä tuttujen brändituotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Rauha on Miran kolmas hyvinvointikirja (Kehon korjausopas, Readme 2018, Merkityksellinen minä, Readme 2019). Kirjassa yhdistyy kehon, mielen ja sydämen hyvinvointi. Harjoitusten ohjaamien tekojen avulla löydät sydämen valon eli rauhan ja riemun sekä hyvinvoinnin elämään.

 

Vastaa