You are currently viewing Rakkauden Kortit

Rakkauden Kortit

Mitä rakkaus sanoisi sinulle ja hänelle, teille? Miten rakkaus liittäisi teitä harmonisemmin pariskunnaksi? Miten rakkaus pitäisi teistä huolta? Miten rakkaus auttaisi teitä pitämään huolta toisistanne yksilöinä ja teistä yhdessä?

Rakkauden toiveet rakastaville ovat hellyyttä, rohkeutta, selkeyttä ja rehellisyyttä korostavia. Ne ovat samoja kaikille ja kuitenkin erilaisia meistä jokaiselle, koska jokainen on yksilö ja jokainen pariskunta on omanlaisensa kokonaisuus.

Kanavoin Rauhan rakkauden valoa 40 korttiin, joista jokainen on käsinkirjoitettu ja juuri teille tarkoitettu. Voit nostaa kortin juhlapäivänä tai hankalassa hetkessä tuomaan rakkautta hetkeen. Osa korteista on viestejä, osa pyytää tekemään rakkauden tekoja toiselle tai toisillenne. Jokainen pakka on omanlaisensa – juuri sinulle rakkaudella tehty.

Kuvassa on tekemistäni Rakkauden korteista ensimmäiset. Pahvin ja tussin väri voi sinun korteissasi olla eri.

Tilaa omasi laittamalla viesti mira@unelmientoteuttaja.fi tai 0405538985, jossa kerrot kenelle kortit ovat, tulevatko ne sinulle vai lahjaksi ja jos sinulla on jotain toiveita korttien suhteen, niin kerro sekin. Kerro viestissä myös maksoitko mobilepayllä 100 euroa vai laitanko sinulle laskun.

Hinta: 100 euroa per pakka kotiin postitettuna.

Vastaa