You are currently viewing Pilatesta joka menee soluihin asti

Pilatesta joka menee soluihin asti

Ruoka, liike, ajatus, muutos parempaan, unelma… kaikki on vietävä soluihin asti, jotta se tulisi todeksi ja osaksi arkea

Kaikki mikä nyt on materialisoitunut fyysiseksi todeksi oli ensin vain ajatus. Näyttö jolta tätä tekstiä luet, myös jokainen teko ja tunne oli ensin vain reaktion synnyttämä ajatus. Ajatus tulee tekemisen ja toiminnan kautta tuloksiksi eli fyysiseksi. Ajatus siitä, että vahvan ja joustavan selän kanssa olisi kivempaa elää kuin kivuliaan selän kanssa, edellyttää tekemistä ja tekemättä jättämistä, jotta selkä ei enää olisi kipeä. Silti tutut toimintamallit ja hermoradat ovat juurtuneet rutiinien eli toiston määrän johdosta niin vahvoiksi, että on helpointa jatkaa kuin ennenkin ja pienen uuden kokeilun jälkeen niin todennäköistä palata takaisin entiseen tapaan elää kipeän selän kanssa.

Kehon uudistaminen on mahdollista, kun tarpeeksi monena päivänä teet asioita toisin. Ja kun tarpeeksi monena päivänä opetat hermoradoille, lihaksille ja ajattelulle uusia tapojasi, ne juurtuvat syvälle ja peittävät näkyviltä ne aiemmat tavat ja yhtäkkiä huomaatkin, että on helppoa jatkaa tätä uutta parempaa tapaa ja alat nauttia joustavamman ja vahvemman selän tuomasta ilosta.

Käyttäytymisen muutos on yhtälailla mahdollista solujen muuttamisella. Omaan tarinaan tutustuminen ja alitajunnan lukkojen avaaminen on solutason olemuksen muuttamista. Jos tiedät mitä sinun pitäisi tehdä, etkä tee sitä, jokin ajatus itsestäsi pitää sinua kiinni tekemättömyydessä. Miksi-kysymysten vastaukset ovat olennaisia työkaluja: miksi olen tässä, miksi pysyn tässä, miksi lähtisin muuttumaan, miksi minun pitäisi muuttua? Miksi en sulata tätä? Mikä tässä käyttäytymisessä on sellaista, jota suolistoni ei siedä?

Solujen muuttaminen edellyttää rauhallisuutta, kehon liikkeen ja ajattelun reaktioketjujen hahmottamista ja tietoista muuttamista. Yhtäaikaa keholle ja ajattelulle tehtynä se tuntuu syväpuhdistavalta ja jää todeksi arkeen nopeammin.

Solujen muuttaminen onnistuu yksin, mutta on kivempaa ja nopeampaa yhdessä.

Näillä tunneilla pilates on ”erilaista”. Tunnistat kyllä pilateksen perusliikkeet, jos laji on sinulle tuttu. Pilateksen monipuolistamiseksi otan inspiraatiota kaikenlaisesta mitä oman kehon korjaamisen matkalla olen oppinut. Jokaisella tunnilla on teema liittyen ajattelun ja tunteiden lukkoihin ja hyvät energiat.

Vallilassa Seasonal Balance Hyvinvointistudiolla 10.2. alkaen

Maanantaisin 19:20-20:20

Tiistaisin 8:00-9:00

Pilatesta joka tuntuu soluissa asti

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta eikä mistään muustakaan. Parhaan hyödyn itsellesi saat ottamalla ennen aloittamista yhden yksityistunnin. Veloitan siitä saman kuin 5 kerran sarjakortista.

Tutustumiskerta 10 euroa
Kertamaksu 15 euroa
5 kerran sarjakortti 70 euroa
10 kerran sarjakortti 130 euroa

Kun tuot tunnille jonkun joka ostaa 5 kerran sarjakortin, saat sinä yhden kerran ilmaiseksi.

Maksu käteisellä tai kortilla tunnin jälkeen tai laskulla sovitusti.

Tervetuloa

Kartta: Helsinki Vallila Kangasalantie 2

Seasonal Balance hyvinvointistudion kotisivut: Seasonal Balance

Vastaa