Paras arki -verkkokurssin äänitteet ja kirjoitukset olen tehnyt vuonna 2019 Kehon korjausopas -kirjani pohjalta.

Kurssi on suunniteltu kahdeksan viikon mittaiseksi, koska arkirutiinien muuttuminen ja uusien valintojen kokeiluun on varattava aikaa kertoa vaikutuksistaan. Anna itsellesi aikaa, et voita mitään kokeilemalla kaikkea kerralla. Pienet askeleet ovat erinomainen keino varmistaa matkan eteneminen tarpeeksi pitkään.

Kaksi ensimmäistä viikkoa on varattu nykytilanteeseen havahtumiseen. Oletan sen olevan rankin kurssin viikoista. Aluksi joudut peilin eteen tähän asti tekemiesi valintojesi kanssa. Olennaisinta on tietää mistä lähtee, vain silloin voi suunnitella matka tästä tilanteesta eteenpäin.

Lähtötilanteeseen havahtumisen jälkeen pääset kokeilemaan erilaisia harjoituksia ja muutoksia kuudella viikolla.

Jokaiseen näistä kuudesta viikosta kuuluu 30 – 60 minuutin äänite ja kirje, jotka kaikki ovat avoinna näillä sivuilla koko ajan.

Kahden ensimmäisen viikon aikana toivon sinun tutustuvan tähän ilmaiseen ekirjaan, nimeltä Hyvinvointioikeus, jonka voit ladata tästä linkistä.

Hyvinvointioikeus ekirja

Kehon korjausopas -kirjan voit lainata kirjastosta tai ostaa kirjakauppojen kautta. Paras arki -kurssin sisällöt avautuvat alta linkistä ja tämän sivun vasemmasta palkista. Aloita kohdasta ”aloitus”.

Hyvää matkaa!!

Halauksin, Mira

Tästä pääset Paras arki -kurssin sisältöihin.