Mira Palvelut

Miran palvelut sinulle

"Mira on nykyajan henkinen opettaja, joka auttaa sinua avautumaan kuuntelemaan niitä puolia itsestäsi, joiden kautta sinun on helpompi päästä kohti Rauhaa, joka jo olet." Johanna Blomqvist fyysikko, Hypertodellisuus-kirjan kirjoittaja

Autan, en tee puolestasi.
Ajattelutan, en anna valmiina.
Sörkin ihon alle, tökin, kaikella rakkaudella nostan maton alle lakaistut kissat keskelle pöytää, jotta näkisit ne.

Tuon minä sinulle lupaan ja sen että olen tukenasi löytämässä sinussa pintaan nousseiden tunteiden merkitystä.

Uusimman kirjani Rauhan harjoitukset suosittelen tekemään. Rauhan saat omaksi helpoiten kirjakaupoista: Era Nova, Ultra, AdLibris, Suomalainen kirjakauppa, Akateeminen tai lainaamalla kirjastosta. Rauha ilmestyi 24.11.2011, joten kyselemällä sitä kirjastoosi, autat minua levittämään Rauhan sanomaa.
Lue, mieti, tunnustele, sulattele ja tee ne harjoitukset. Voit tilata omistuskirjoituksen eli Rauhan henkilökohtaisen viestin tästä linkistä ja liittyä Rauhan telegram-ryhmään tästä.

Hinnasto
Jos saan auttaa enemmän, laita sähköpostia mira@unelmientoteuttaja.fi . Kerro viestissä mitä kaipaat ja paljonko arvoinen apuni sinulle olisi. Sinun tilanne ja tarve on eri kuin kaikkien muiden, siksi minulla ei ole tarkkaa hinnastoa. Voi olla, että ensin lähetän sinut saamaan apua jostain ihan toisaalta. Tarvitsin itse kymmenien ihmisten vinkkejä ja hoitoja päästäkseni oireistani eroon. Ei kukaan voi auttaa kaikkea kaikessa - paitsi sinä itse itseäsi pyytämällä apua ja noudattamalla niitä neuvoja, jotka olet suodattanut itsellesi sopiviksi. Useimmat asiakkaani soittavat minulle säännöllisesti.

Ilmainen verkkokurssi
Jotta saisit jotain samantien: tästä linkistä pääset ilmaiseksi Paras Arki -verkkokurssille. Paras Arki -verkkokurssi auttaa sinua tutkimaan omaa arkeasi sellaisena kuin se on nyt ja miettimään millainen se voisi olla. Kurssilla on syömiseen, liikkumiseen ja hengittämiseen liittyviä vinkkejä, harjoituksia ja tietoa. Kurssi pohjaa Kehon Korjausoppaassa esittämääni tietoon.

 

Mistä tunteiden polun kulkemisen avulla paranemisessa on kyse?
Rauha-kirjassa avaan kolmen sydämen hyvinvoinnin kautta Elämän hyvinvoinnin rakentamisen logiikkaa. Käytännössä hyvinvointi rakentuu  päivittäisten valintojen tekemistä rauhallisesti ja itselle hyvää tarkoittaen. Ei sen kummempaa, ei sen monimutkaisempaa. Koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, on aivan sama mistä aloitat matkasi kohti parempaa oloa. Olennaisinta on aloittaa jostain, ottaa ensimmäinen askel, tehdä ensimmäinen valinta, muutoin ei pääse nykytilanteesta pois eikä perille.

Hyvinvointi on kaiken tuntemisen, tekemisen ja ajattelun yhteisvaikutusta – syömisen, nukkumisen, läheisyyden, luontoyhteyden, mielekkään tekemisen, tavoitteiden asettamisen, unelmoinnin, tavoitteiden saavuttamisen, kauniiden asioiden katselun, kauniiden sanojen kuulemisen, kauniin kosketuksen, yhteyden kokemisen, yhteyden luomisen, seksin, oman kehon viestin kuulemisen ja niiden mukaan toimimisen – ihan kaiken.

 

Tärkein polku hyvinvointiin vie oman sydämen ympäri. Polkua sydämen ympäri kutsutaan tunteiden poluksi. Tunteiden polun 17 askelmaa ovat omanlaisensa kokemus jokaiselle kulkijalle. Kerron Rauha-kirjassa omasta polustani ja työkseni autan sinua havahtumaan sijaintiisi omalla polullasi. Parantuaksesi sinun on kuljettava oma polkusi itse.

Minä autan sinua parantamaan itsesi
Tämä on sinun elämäsi, sinun kehosi, sinun mielesi, sinun ajatuksesi, sinun tunteesi ja sinun tekosi. Siksi

En voi parantaa sinua, koska et ole rikki.
En voi olla opettajasi, koska tiedän sinusta vähemmän kuin sinä itse.
En voi olla gurusi, koska en ole enempää kuin sinä.
En voi olla pyhempi, koska olemme molemmat pyhiä sieluja kokemassa tätä maallista elämää ihmisenä.
Me seisomme samalla maalla
Me jaamme samat mahdollisuudet
Meillä on omat elämänpolkumme

Kuitenkin
Meidän ei ole tarkoitus olla yksin
Meidän on tarkoitus löytää toisemme
Meidän on tarkoitus olla yhtä
Meidän on tarkoitus kasvaa yhdessä, oppia yhdessä, inspiroida toisiamme, jakaa kokemuksemme, tunteemme, näkemyksemme, kuunnella toisiamme, peilata toisistamme itseämme, hakea luottamusta itseemme miettimällä luottamusta toisiimme, voimaannuttaa itsemme sukeltamaan itseemme syvemmin, rehellisemmin, perusteellisemmin, tunnustamaan varjomme ja tuomaan niihin valon.

Yhdessä kasvamme enemmän, nopeammin ja perusteellisemmin kuin erikseen.
Tässä minä olen, seison itsenäni, seison rinnallasi, seison tukenasi, nostan pystyyn, autan valoa loistamaan kirkkaammin.

Ota yhteyttä nroon 040 553 8985 tai mira@unelmientoteuttaja.fi

Puhujakeikat kätevästi myös Lukukeskuksen kautta!

Sydämellisesti, Mira

Ps. kaikki ovat tervetulleita asiakkaiksi. Jotta oppisin sinusta, kyselen paljon - en muista syistä.