palvelut

Kirjailija valmentajana

Olen sanonut itsestäni jo kaiken kirjoissani, joten valmentajana olen läsnä kuulemassa sinun tarinaasi. Annan sinulle aiheita, vertailukohtia, inspiraatiota, kysymyksiä, joihin reagoimalla ja vastaamalla tulet kertoneeksi sen, mitä sinun täytyy kuulla sanovasi.

Minä olen läsnä kuulijana, olemisesi todistajana ja lainaan omaa rauhan turvaani sinulle, kunnes omasi on vakiintunut sinulle.

 

 

Kirjoittamisen esteiden poisto

Pystyn puhelussa avaamaan ymmärrystäsi kirjoittamista estävistä ajatuksistasi ja pääsemään niiden yli.

Olipa sinulla tarve kirjoittaa tekstiviesti tai kirja, avitan sinua sanoittamaan viestisi tarkoituksen. Laita minulle sähköpostilla kaksi aikaehdotusta milloin voin soittaa sinulle takaisin ja olla sanoissa avuksi.

Hinta kympistä kymppitonniin riippuen sanojen määrästä ja tilanteesta.

Sydämen avaava -energiahoito

Sydämen avaus antaa äänen omalle voimallesi, jotta se voisi ohjata sinua parhaansa mukaan. Sydämen avauksessa avaudut itsellesi, omalle voimallesi, sisäiselle viisaudellesi. Tunnet fyysisessä kehossasi rauhoittumisen lämpölaajemisen sydämen alueella.

Sydämen avaus on vapauttanut ja inspiroinut luovaa tekemistä, tuonut turvallisuuden tunnetta oman intohimon toteuttamiseen ja luonut levollisen tilan stressaavaan hetkeen.

Etänä 40 euroa. Hoidon kesto 30 minuuttia.

Rauhan matka -valmennus henkilökohtaisena dialogina

Haluatko kulkea Rauha-metodin mukaisen Rauhan vertaistukiryhmämatkan itseksesi eli vain minulle tunteesi sanoittaen?

Annan sinulle turvallisen tilan tuntea kaikki tunteesi ja kuulla niiden merkitys elämällesi. Sanoitat minulle sinun tunteiden polkusi 17 tunnetta. Saat matkata luottamukseen, elämän iloon ja elämän rakastamiseen jokaisella kerralla. Olen tukenasi ja annan aiheen, josta aloitat puhumisen ja kuuntelen sanojasi tarkasti. Sovitusti teen tarkentavia kysymyksiä ja kerron huomioitani. Olen läsnä parhaan ystävän tavoin, kuitenkin tilanteen ulkopuolisena, koska niin voin auttaa sinua valaisemaan tietämystäsi polkusi merkityksellisyydestä ja tarkoituksesta. Ajattelutan, en anna valmiita ratkaisuja. Sinun kuuluu ne löytää ihan itse. Sörkin ihon alle ja hätkähdytän, kuitenkin aina hyvää tarkoittaen ja suurella rakkaudella nostaen kaiken pöydälle, jotta tulet sinuiksi itsesi kanssa. Tämän kaiken avulla löydät sen mitä jo olet, Turva itsellesi.

Valmennuksen edetessä luottamuksen ja rauhan tila vakiintuu perustunteeksesi.

Hinta: 1.000 euroa sis.alv.

Hinta sisältää

  • Rauha- ja Rauhan matkalla -kirjat
  • 12 tapaamista etänä (tai jos asumme lähekkäin, myös livenä on mahdollista tavata)
  • jokainen tapaaminen on 90 minuutin mittainen (yhteensä 18 tuntia)
  • tapaamiset järjestetään sinun aikataulusi mukaan 12 – 52 viikon aikana.

Jokaisessa tapaamisessa puhun vähemmän kuin sinä, mutta annan sinulle suunnan ja aiheet mistä puhua.

 

Tukea fyysisyydelle

Olen käyttänyt Zinzinon lisäravinteita vuodesta 2016.
Käytän päivittäin Zinobioticia, Essentiä ja ZinoShineä. Usein otan kapryylihapponi Romboutsin Deca-kahviin vispattuna. Auringon kuumentaman ihon viilennän Skin Serumilla.
Tästä linkistä nettikauppaan. Kysy toki tarkemmin, kun harkitset tilaamista.

Tilaan ruokana syötäviä ravinteita Foodinin ja Puhdistamon tukuista. Laita viestiä, jos haluat osallistua kimppatilauksiin.

Käytän päivittäin eteerisiä öljyjä ja tarpeen mukaan homeopaattisia.

Käyn säännöllisesti laitattamassa kehon liikeratoja paikoilleen. Suosittelen vahvasti etsimään omalle kehollesi parhaan hoitajan ja käymään hänen hoidoissaan usein. Suosittelen jumppaamista, erityisesti somaattisia liikkeitä, kehon tämän päivän voinnista lähteviä ja kehoa voimaannuttavia liikkeitä. Siihen meillä laajalti liikkuvan kehon toimintaa opiskelleilla on eniten annettavaa. Etsi oma kehon liiketerapauttisi vaikka täältä.

Henkilökohtainen keskustelutuokio

Mielellään juttelen kanssasi kahdestaan. Autan miten voin. Ehkä sanat riittävät, ehkä tarvitset jonkun kehoa liikuttavan liiketerapiavinkin, ehkä ravintoneuvon, ehkä vain turvallisen tilan kohdata tiedostaen sen mikä pelottaa juuri nyt. Laita viestillä kaksi aikaehdotusta, niin palaan sinulle nopeasti.

Hinta 80 euroa tunnilta saman pöydän äärellä Helsingin keskustan lähellä ja 70 euroa zoomin kautta etänä.

Postikortti Rauhalta

Haluaisitko kirjanmerkiksi postikortin, jossa on hoitava energia ja sydäntäsi helliviä sanoja? Kortin jonka nähdessäsi muistaisit elämän rakastavan sinua.

Voit tilata Postikortin Rauhalta myös lahjaksi ja käyttää sitä kuin omistuskirjoitusta Rauha-kirjan välissä.

Hinta 10 euroa sisältää postituksen.

Rakkauden kortit

Mainio idea hääparille tai pariskunnan uuteen kotiin!

Tilauksesta syntyvät joka kerta erilaiset Rakkauden kortit voit tilata tästä linkistä. Kirjoitan kortit käsin ja lataan ne Rauhan rakkaudella kasvattamaan kortit saavan parin keskinäistä luottamusta elämään ja toisiinsa.

Hinta 100 euroa sisältää alvin ja postituksen.

Oma tarina kirjaksi -valmennus

Kerrotko lapsille itse keksimääsi satua? Tehdäänkö se kirjaksi?

Oletko kokenut jotain, jonka haluat voimaannuttavana tarinana jakaa kirjana tai äänikirjana?

Tarvitsetko apua tarinasi sanoittamiseen?

 

Voin auttaa. Kerro viestillä mitä sinulla on valmiina tai haaveissa, ja vastaan siihen miten ja millä hinnalla voin olla avuksi.

Olen tehnyt kahden ison kustantamon kanssa kolme kirjaa, olen tehnyt yhden painetun omakustanteen ja yhden omakustanne e-kirjan. Osaan tekemisen tekniikan ja tarinan sanoittaminen on intohimoni.

 

Unelmientoteuttajan kanavat

Tuntevat ihmiset käyvät töissä!

Lukukeskus

Puhujatori

Mitä teidän työpaikalla nostattaa tunteita? 

Olisko aika puhua siitä?

Ilmainen Paras Arki -verkkokurssi

Voit lähteä miettimään elämäsi hyvinvoinnin rakentumista myös verkkokurssille.

Tästä linkistä pääset ilmaiseksi Paras Arki -verkkokurssille.

Paras Arki -verkkokurssi auttaa sinua tutkimaan omaa arkeasi sellaisena kuin se on nyt ja miettimään millainen se voisi olla. Kurssilla on syömiseen, liikkumiseen ja hengittämiseen liittyviä vinkkejä, harjoituksia ja tietoa. Kurssi pohjaa Kehon Korjausoppaassa esitettyyn biologian ja fysiologian perustelemaan tietoon. Kurssi on niin rankka, että luovutan sen opit käyttöösi ilmaiseksi. Kun teet harjoitukset, muuttuu elämäsi huomattavasti.

Maksutavat

Maksutavat

  • MobilePay numeroon:    0405538985
  • PDF-laskun saat pyytämällä sitä osoitteesta: mira@unelmientoteuttaja.fi
  • HandCash https://handcash.me/mirapuro

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa hyvin harvoin tuleva uutiskirjeeni laittamalla minulle sähköpostia.