You are currently viewing NYCistä Helsinkiin!
unelmientoteuttaja.fi | NYCistä Helsinkiin

NYCistä Helsinkiin!

JT Foxxin Brand Me -koulutus NYCissä huhtikuussa 2017 muutti kaiken minussa.

Paluumatkalla istun AirTrainissä ja todellisuus iskee minuun. Minun on oltava rohkeampi kuin koskaan ennen, jotta voin pitää New York State of Mind’n kotonakin. Elämänasenne joka siellä  tarttui, joka sytytti minut eloon, joka sai silmäni säihkymään innostuksesta elämää kohtaan, onkin vielä hauras! Se voi kadota huomaamatta, jos ne pidä sitä tietoisesti voimissaan ja vahvista koko ajan. Ymmärrän, että haluan pitää tämän elämänasenteen voimissaan ja itseni toteuta unelmasi -moodissa. Ja ymmärrän, että se vaatii enemmän rohkeutta kuin mikään aiemmin tekemäni. Minä päätän olla rohkea.

Siksi nämä sivut viimein avautuvat. On aika tehdä unelmista totta. Minun unelmani on tehdä teidän unelmista totta.

Myös NYCissä tapaamani ihmiset jakoivat kokemukseni siitä, että ihmisten kyky unelmoida on heikkoa. En siis syytä vain suomalaisia, vaan kyse on laajemmasta epidemiasta. Epidemiasta joka estää meitä näkemään esteiden läpi ja elämään täydellä voimalla, täyttä potentiaaliamme hyödyntäen.

On niin monta syytä ja monta keinoa. Täällä bloggaan ja vloggaan eteeni tulevia isoja ajatuksia. Seminaareissa ja tapahtumissa voimme puhua livenä. Pieniä kirjasia ja tehtäviä on piilotettuna sivuilleni ja eri puolille somea. Ne löytyvät sinulle sopivalle hetkellä.

Kun olet valmis nostamaan katseen eteenpäin, hymyilemään korvasta korvaan ja tanssimaan riemusta. Sitä estävät asiat kaikkoavat ja edistävät saapuvat.

Toivon sinulle samaa rohkeutta kuin toivon itsellenikin, rohkeutta olla oma itseni, toteuttaa unelmaani ja löytää ne 5 prosenttia joita kiinnostaa*.

Halauksin,

Mira
Unelmien Toteuttaja

*95 prosenttia ei välitä yhtään mitä kirjoitat tai mitä sinulle kuuluu ja 100 prosenttia on tyytyväisiä että se tapahtuu sinulle, eikä heille. Rajua ja totta.

Vastaa