Mirastakuvia

 

Minulla on nykyisin hyvä olla. Näin ei aina ole ollut ja siksi olen siitä kiitollinen.

Lapsuuden vietin Kainuussa keskellä korpien kuiskintaa. Kainuun siniset vaarat ovat sydämessäni aina, vaikka olen saanut asua kahdeksan suomalaisen paikkakunnan lisäksi kolmessa kaupungissa maailmalla: Hong Kongissa Kiinassa ymmärsin mitä suurkaupunki on, Troyes’ssa Ranskassa elämän eleganssin arvon ja Viron Tallinnassa todellisuuden kerroksellisuuden.

Ensimmäisen työuran tein kauppatieteiden maisterina lääke- ja bränditeollisuudessa suurten kansainvälisten jättiläisyritysten markkinointikoneistossa. Tuolloin minulla oli krooninen migreeni, akne, selkä pistävän kipeä, jännityspäänsärkyä, hengitysvaikeuksia, todella hankala siitepölyallergia ja sydämessä satunnaisia voimakkaita lisälyöntejä. En pystynyt seisomaan yhdellä jalalla ja ihmissuhteeni olivat pinnallisia ja takkuisia. Olin aina töissä tai harrastamassa jotain tai vähintäänkin katsoin leffaa. Hiljaa itsekseni en ollut koskaan. Itseeni tutustuminen lähti vasta, kun lääkkeissä tuli raja vastaan.

Vuonna 2010 lääkärit eivät osanneet minua parantaa. Heidän mukaansa minun kuului vain tottua huonoon oloon ja hillitä pahimpia kipukohtauksia syömällä vielä lisää lääkkeitä. En suostunut. Kiukkuenergiapuuskassa päätin näyttää heille! Päätin selvittää mitä ihmisen oikeasti pitää syödä, koska halusin olla elinvoimainen äiti lapsilleni, vaikka suolistoni oli hajonnut ja toimintakyvystäni jäljellä vain muistot. ”Suolisto käsittelee ruokaa ja ajatuksia” -totuus jyskytti päässäni raivoisasti ja vei minut biokemian ja kiinalaisen lääketieteen luennoille, somaattisen pilateksen ohjaajakoulutukseen, reikihoitajakursseille, ja lopulta tunteiden syövereihin löytämään itseni. Testasin ennakkoluulottomasti kaikkea vastaantullutta omassa kehossa ja elämässä. Siten löysin oman totuuteni, oman voimani, oman tapani olla hyvinvoiva ja oman elämäni sankariuden.

Yli kymmenen vuoden paranemismatkasta olen kirjoittanut tähän mennessä kolme kirjaa: Kehon korjausopas -kirjan vuonna 2018 ja Merkityksellinen minä -kirjan Marika Sarhan kanssa vuonna 2019.  Rauha Elämän hyvinvoinnin parantaja -kirja ilmestyy marraskuussa 2021. Rauha kertoo koko tarinan siitä mitä paraneminen vaati ja antoi. Rauhassa sydän saa puheenvuoron, kun Kehon korjausoppaassa puhui keho ja Merkityksellinen minä -kirjassa mieli.

Lisää minusta:
Pinterest
Rauhan ryhmä Telegramissa
Facebook
Instagram
YouTube-kanavalleni pääset esim. tämän Kehon korjausoppaan Oma Tarina -videon kautta

LinkedIn kertoo työurani yksityiskohtia

Ilo tutustua sinuun. Kunnia saada sinut sivuilleni.

Halaavin energioin, Mira

Ps. Sohvi Nymanin kanssa yhdessä tehdään ”Nätti” kirjaa masennuksesta syksyksi 2022 ja itsekseni työstän kahta kirjaa: Äitinä itselle ja Emmiina. Kaikista kirjoista lisää niiden omilla sivuilla (nimet toimivat linkkeinä).