You are currently viewing Minä voin olla terve

Minä voin olla terve

Niin yksinkertainen

Niin täydellinen

Niin sisimpiin uskomuksiin osuva

Niin totta

Niin tarpeellinen

Niin muutosvoimainen

Yksi lause. Yksi virke. Yksi toteamus. Yksi affirmaatio. Yksi mantra.

Minulle tämä lause oli käänteentekevä. Sen ääneen lausumisen jälkeen kehooni laskeutui paranemisen mahdollisuus. Tuo lause kumosi, päälle kirjoitti, poisti aiemman uskomuksen siitä, että olin sairastumisen vuoksi sairas, parantumaton tai parannettavissa olevasti sairas, mutta sairas kuitenkin. Minä voin olla terve. Se on mahdollista. Se on minulle mahdollista. Olla terve. Se on melkein kuin jo olisin terve.

Minä voin olla terve.
Minä voin olla terve.
Minä voin olla TERVE.

Kyllä, kyllä minä voin olla terve.

Olen ollut aiemmin ja voin olla uudelleen terve.

Vastaa