You are currently viewing Minä olen tässä

Minä olen tässä

Seiso molemmilla jaloillasi.

Vie kädet sivuilta suorina kohti taivasta ja ylhäällä kämmenet yhteen. Laske kämmenet vastakkain kädet sydämesi eteen.

Vie kädet kohti taivasta kämmenet yhdessä. Piirrä sivuillesi isot kaaret käsilläsi, kun sormet ojentuvat kohti maata ja kämmenet kohtaavat jälleen toisensa jalkojesi edessä. Nosta kämmenet yhdessä kädet sydämesi eteen.

Toista kohti Taivasta ja kohti Maata kolme kertaa

Tuo kädet ruksiksi sydämesi eteen kuin itseäsi edestä halaten lopuksi ja sano: ”Minä olen”.

 

Kun toistat tätä, huomaat alkavasi puhua taivaalle ja maalle. Sanat voivat vakiintua rukoukseksi, mantraksi, tai olla joka kerta erilaiset. Ne voivat olla mitä vain. Anna niiden tulla. Anna oman Taivaan ja Maan yhteyden löytyä sinussa.

Taivas valaisee kasvonsa minun puoleeni (kun tuot käsiä taivaasta sydäntäsi kohti). Minä annan valoni loistaa kaikille (kun viet käsiä taivaan kautta kohti maata). Maa ravitsee minua ja antaa minulle muodon (kun viet käsiäsi maan kautta sydämellesi. Minä annan maalle askeleeni (kun viet käsiä maan kautta taivaalle) jne..

Lopuksi: ”Tässä Taivaan ja Maan yhteydessä, Minä olen.”

 

https://www.instagram.com/p/CW8GX79NufH/

 

Vastaa