Merkityksellinen minä podcast

Mitä yhteistä on rakkaudella ja työllä? Kuuntele, innostu kanssamme merkityksellisestä työelämästä.

Merkityksellinen minä -kirjaa päästiin esittelemään MTV3:n aamulähetykseen syksyllä 2019!

Merkityksellinen minä -kirja ohjaa lukijan miettimään mitä hän on itselleen, miten hän on totta muille ja miten hän suhtautuu elämän tuomiin kokemuksiin. Kirja on puolillaan harjoituksia ja pohjaa kahden yrittäjäksi siirtyneen keski-ikäisen naisen kokemuksiin ja havahtumisiin.

Marika Taskisen ja Mira Puron (tuolloin Sarha ja Juntunen) Merkityksellinen minä-kirja julkaistiin vuonna 2019. Marika myös kuvitti kirjan. Tämä kirja käsittelee nimensä mukaisesti merkityksellisyyttä:

Tätä kirjaa ei lueta, tämä kirja eletään. Onko millään mitään väliä? Millä on merkitystä? Mikä on normaali määrä merkitystä, onnellisuutta, tarkoitusta elämässä?

Miksi toisilla on intohimoa elämässään enemmän kuin toisilla? Mitä he tekevät toisin? Voiko minun elämälläni olla väliä maailmalle, perheelleni tai edes itselleni? Jos tuntuu siltä, että elämä voisi tarjota enemmän, mutta et ihan tiedä miten, lue tämä kirja.

Kirja on täynnä ajattelun aiheita, pähkäiltävää, puntaroitavaa ja järjesteltävää. Tämä ei jätä kylmäksi ketään. Jos tätä ennen ei ole mikään tarjonnut edes toivon pilkahdusta siitä, että elämässä voisi olla jotain järkeä, jotain olennaisempaa, jotain merkitystä, tämän kirjan avulla sitä löytyy. Varoituksen sana kuitenkin. Tämä kirja toimii vain jos sinä toimit.

Sinä luot merkityksen kaikelle ja mille tahansa. Mikään ulkopuolinen, ei edes tämä kirja, voi antaa sinulle merkityksellisyyttä. Ulkopuolinen, kuten tämä kirja, voi vain auttaa sinua näkemään merkityksellisyyden kirkkaammin – sinun se silti on nähtävä, koettava ja elettävä todeksi. Kirjoittajat löysivät oman merkityksellisyyden elämään eri tavoin. Meidän tarinamme ovat kirjan alussa.

Keväällä 2022 aloitimme jatko-osan podcastina!

Sama nainen kotona ja töissä, samat toimintatavat, samat sanat, samat tarpeet ja toiveet – ja samat toiminnan rajoitteet... Yksi minä joka hakee merkityksellisyyttä olemiselleen ja tekemisilleen.

Aloitimme Merkityksellinen minä -kirjamme nimeä kantavan podcast-sarjan eilen. Tässä aloitusjaksossa esittelemme 20 minuutissa itsemme, Merkityksellinen minä -kirjan ja tulevien jaksojen tavan esitellä merkityksellisyyden kokemista töissä käyttäen analogiaa parisuhteeseen.

Meillä on kokemusta yrittäjyydestä ja urasta sekä parisuhteista. LinkedInistä näette työhistoriaamme, parisuhdekokemukset värittävät podcastin metaforia.

Linkki SoundCloudiin Rakkaus ja Työ -aloitusjaksoon

josta pääset myös jatko-osiin!

Tässä linkki Marikan sivuille

 

 

Tulevat jaksot

Tilaa podcastimme SoundCloudista ja saat päivityksistä tiedon!