You are currently viewing Merkityksellinen minä ja sinä
rhdr

Merkityksellinen minä ja sinä

Minuus on tasapainon löytämistä todellisen ja oletetun välistä.

Minuus on olemassa itselleni. Minä olen olemassa muiden joukossa. Elämä tapahtuu minulle, minun kanssani ja minusta huolimatta. Elämän tapahtumat muodostavan juonen, minä elän juonen tarinaksi tunteella. Tunteet pyörivät piiriä ajatusten ja tekemisen kanssa loputtomiin.

Tunteista vain rakkaus ja myötätunto syntyvät nykyhetkestä, muut kaikki pohjaavat menneisyyteen. Onko liian raflaava väite?

Mikä on sinulle merkityksellistä ja kuinka paljon aikaa annoit sille tänään? Minkä tunnetilan tuo kysymyspari nostaa sisälläsi? Merkityksellistä tekemistä voi jatkaa väsymättä paljon pidempään kuin ei-merkityksellistä. Väsymyksen määrästä tekemisen jälkeen voi siksi päätellä paljon tekemisen mielekkyydestä ja merkityksellisyydestä.

Merkityksellinen minä -kirjan omilla sivuilla on paljon lisää tästä aiheesta ja heinäkuun 2019 lopulla ilmestyneessä kirjassa vieläkin enemmän.

Merkityksellinen minä -kirjan omille sivuille pääset tästä.

Vastaa