You are currently viewing Kysyjälle vastataan

Kysyjälle vastataan

Vierailin Paulin pakeilla haastateltavana 12.12.2022. Ennen kameran käynnistämistä Pauli Liikala kysyi minulta, että mistä me olemme kosmisia tuttuja. ”Jostain”, vastasin ja korjasin huulipunani nauhoitusta varten.
Haastattelu eteni Paulille tyypilliseen tapaan avoimena, lämpimänä ja haastateltavaa esiin tuovana. Siinä oli hyvä istua ja kertoa omista kokemuksistani. Puolivälin paikkeilla huomasin, etten enää muistanut edellistä lausetta. Aloin keskittyä hetkeen voimallisemmin ja koetin parhaani mukaan pysyä maadoittuneena Rajatiedon kirjastossa.
Kun Pauli sitten ilmoitti haastatteluajan olevan päättymässä ja esitti viimeistä kysymystään, ajatus päässäni huusi kiukkoisena, että en minä halua tulla takaisin, ihan tyhmää että tämä nyt jo loppuu.
Kamera suljettiin ja kupla ympäriltä haihtui. Rajatiedon kirjaston kirjahyllyt ja viereisen pöydän äärellä istunut  ja studio-ohjaajana toiminut Timo palasivat näkökenttääni.
Minulla oli vielä paljon maallisia kiireitä tämän jälkeen, ja pääsin vasta illalla aikamatkaamaan meditaatiossa takaisin haastattelun hetkeen. En ole erityisen hyvä itseäni ulkopuolelta selkonäkemään, mutta ymmärsin meidän matkanneen kuplan sisällä johonkin g-kirjaimella alkavan neuvoston kokoukseen. Aivan kuin Paulin pakeilla -haastattelussa, sielläkin Pauli istui minua vastapäätä, tarpeeksi tunnistettavan näköisenä. Aivan kuin pöydän takana, vaikka pöytää siinä ei ollut. Siellä me puhuimme keskenämme ja osana neuvostoa ilman ihmisen sanoja. Telepaattisesti, ajattelin.
Sieltä me olemme tuttuja. Kysymys tuli vastatuksi.
***

Tässä PDF:ssä

Johanna Sillanpään kanavointi Mira Puron ja Pauli Liikalan tapaamisesta Paulin pakeilla 12.12.2022. Whatsap-ääniviestistä litteroinut Pauli Liikala: Mira Puro Paulin pakeilla

***
Haastattelun näet tästä linkistä klikkaamalla tai kopioimalla alta:
https://www.youtube.com/watch?v=LlLwxT5wvns
***
G-kirjaimella alkanut neuvoston nimi on myöhemmin tarkentunut GAYA-neuvostoksi.

Vastaa