You are currently viewing Joulu sisällämme ++
Kuvat: Astro.fi, Kuukalenteri ja Canva pro

Joulu sisällämme ++

Lisäys 16.1. alla olevaan Joulu sisällämme artikkeliin.

Minä etsin totuutta, ja jaan teksteissäni kulloistakin käsitystäni siitä.

Jotkut asiat ovat pysyneet totuutena pitkään, mutta aina välillä tulee eteen jotain, joka laittaa miettimään kaiken uusiksi. Näin kävi 2010, kun lääkkeistä loppui teho. Näin kävi, kun alkuvuodesta 2020 etsin tietoa miten pitää sydänkeuhkokoneesta selvinnyt lapseni hengissä tulossa olevista ajoista. Näin kävi tänään 16.1.2023, kun kuuntelin tarinoita Venuksesta. Henkilökohtaisen maailmankatsomuksen puitteissa tämä jo yksistään on perustukset romahduttavaa, että ylipäätään olen päätynyt kuuntelemaan jotain tällaista, mutta näin on käynyt ja se on aiheuttanut uskomatonta ajatuspöhinää päässäni.

Yleisesti ottaen pidän kaikesta, mikä aiheuttaa minussa ajattelua ja kyseenalaistamista. Ei minun tarvitse olla samaa mieltä, eikä eri mieltä, eikä oikeastaan mitään mieltä siitä, mikä aiheuttaa minussa ajattelua – minulle riittää, että se aiheuttaa ajattelua. Mielelle kiinnostaa ja sydäntä koskettavaa – niitä minä haen tämän elämän ajan, kuten myös poispääsyä uudelleen syntymisen kierteestä.

Pointti, se lisäys, tuohon alla olevaan artikkeliin on tämä:

Se onkin ehkä Venus, joka tuossakin kierrossa on olennainen tekijä. Venus, eikä kuu. Eikä kyse ehkä ole vain pidempään terveenä elämisestä, vaan jopa täältä pois pääsystä.

Palaan tähän, kun olen ymmärtänyt lisää.

Lisäys 19.1.2023

Olen jatkanut ”Venukseen” tutustumista. Olen kulkenut kuulokkeet korvilla lähes tauotta. Niin moni irrallinen ”tuntemus” ja valtavirrasta poikkeava näkemykseni on saanut tukea. Teen näistä ajatuksistani erillisen postauksen ja linkkaan sen sitten tähän.

Tuo alla oleva tarina on jossain määrin juurikin noin kuin kerroin, mutta… Mutta se ei ole kuu, joka ohjaa kiertoa. Ei, se ei todellakaan ole kuu. Se on todennäköisemmin Venus, johon myös liittyy luku 13 vielä vahvemmin kuin kuuhun, ja joka myös katoaa taivaalta, eli kuolee auringon kohdalla ollessaan kolmeksi päiväksi, ja jonka voima on feminiininen. Miehet todellakin ovat Marssista ja naiset Venuksesta! Mars kuvaa maskuliinienergiaa ja Venus feminiinienergiaa.

Venus on korvattu keinotekoisella (luit oikein, keinotekoisella) kuulla feminiinienergian himmentämiseksi.

Ongelman anatomia alkaa valjeta.

kuva napattu eräältä youtubevideolta (katso avainsanat)

 

 

** Alkuperäinen kuun kiertoon pohjaava teksti alla**

Rauha-mummo sai kohtauksen, kun almanakasta poistettiin kuun kierto.

Rauha oli saanut joka joulu lahjaksi kellertävän vaalean vihkosen, almanakan, jossa oli päivämäärien lisäksi tiedot täydestä ja uudesta kuusta. En asiaan lainkaan ollut kiinnittänyt huomiota ennen kuin

yllättäen yhtenä vuonna kuun kierto ei enää almanakassa ollutkaan. Mummo ei tiennyt miten päin olisi ollut. Pettymys, järkytys, shokki, tyrmistys, epätoivo, ja kaikki sellaiset tunnereaktiot olivat hänen olemuksessaan läsnä, mutta kuun kiertoa kuvaavia palleroita ei sen vuoden almanakassa enää ollut. Äidin kanssa kierrettiin kauppoja joulun pyhien jälkeen ja katsottiin ihan kaikki kalenterit, mutta yhtäkään sellaista kalenteria ei löytynyt, jossa kuun kierto olisi ollut.

Seuraavanakin vuonna almanakka löytyi Rauhan joululahjapaketista, mutta mummo totesi, että almanakkaa ei hänelle tarvitse enää ostaa. Lehmillä on aina sama päivä, en tarvitse sen seuraamiseen almanakkaa, sanoi Rauha. Almanakasta tuli tarpeeton. Perinne katkesi ja mummon tuska oli niin käsin kosketeltava, että asia jäi minun muistiini, vaikka en ymmärtänytkään mihin mummo tietoa kuusta tarvitsi. Kukaan muu suvusta ei kuun vaiheita seurannut. Muutamaa vuotta myöhemmin kuun kierto palautui almanakkaan ja tuli sitten samalla moniin muihinkin kalentereihin. Mummo ei dementialtaan enää sitä tietoa tarvinnut.

Vasta vuosikymmeniä myöhemmin ymmärsin pieniä tiedon murusia yhdistellen, että mummoni oli ajoittanut kotityöt ja puutarhan hoidon kuun vaiheiden mukaan, perheen perimätietoon nojaten. Eipä ihme että porstuan pelargoniat olivat niin kukoistavia ja perunat omasta pellosta isoja.

Miten paljon me menetimmekään sotaa ennen syntyneiden sukupolvien viedessä perimätietonsa hautaan mennessään. Onneksi osa tiedosta säilyi jossakin suvuissa, ja kuukalenterit ovat tekemässä isosti paluuta suomalaiseen arkeen.

Kuun kierrossa on kuitenkin oltava jotain syvällisempääkin ihmiseen vaikuttavaa kuin uneen vaikuttava kuuhulluus täydenkuun aikaan! Koska kuu vaikuttaa kasveihin, sen on vaikutettava ihmisiin. Tämä oli päivän selvää minulle, ja sen muistamista kohti olen hapuillut koko elämäni osaamatta edes määritellä mitä etsin. Mummolta en voinut enää kysyä, enkä voi edes tietää, tiesikö hän vastausta. Vasta kun aloin löytää sitä, aloin ymmärtää mitä etsin. Samalla saan selitystä siihen miksi uuden ja täydenkuun seremoniat ja manifestoinnit ovat tuntuneet kivoilta, mutta jotenkin vajavaisilta.

Kuun kierto onkin kiertynyt jouluevankeliumiin!

Olen tuominnut raamatun tarinat muokatuiksi ja kohauttanut olkiani joulupukille, mutta pari viikkoa sitten katsoin youtubesta This is the Sacred Secret -videon, joka tarjosi itselleni yllättävän version joulupukista ja jeesuksen ylösnousemuksesta. Ehkä kuulla todella on vaikutusta myös ihmisen hyvinvointiin, ehkä taivaan kappaleiden liikkeillä on merkitystä ihmisen valintoihin ja ehkä pitkän iän salaisuus todella on kätkettynä Eedenin puutarhaan. Ehkä. Ainakin video viihdyttää sinua 20 minuuttia, jos sitä katsot ja tämä artikkeli saman verran.

Katso video, lue tämä artikkeli, ja mieti oma ajatuksesi aiheesta.

Absoluuttista koko totuutta ei tiedä kukaan. Minä tykkään tiedon murusista, jotka aiheuttavat ajattelua ja laittavat testaamaan omalla kropalla terveysvaikutuksia. Tämä on minulle sellainen.

33 nikamaa ja putki niiden keskellä

Ihmisen selkärangassa on 33 nikamaa. Selkärangan yläosassa on seitsemän kaulanikamaa, rintanikamia on 12 ja lannenikamia viisi. Lannenikamien alapuolella on viisi yhteen sulautunutta nikamaa, jotka muodostavat ristiluun (sacrum) ja sen/niiden jatkeena on häntäluu (coccyx), jonka muodostaa neljä yhdistynyttä nikamaa. Jokaisen nikaman keskellä on reikä. Kun nikamat laitetaan jonoksi, rei’istä muodostuu luuydinkanava, jossa luuydinneste (likvori) kulkee ylös ja alas. Yhdessä aivojen kanssa tämä muodostaa keskushermoston.

Tuon voit lukea mistä tahansa anatomian ja fysiologian kirjasta. Niissä kerrotaan myös verisolujen muodostumisesta luuytimessä, nikamavälien koon vaikutuksesta hermoston hyvinvointiin ja paljon muuta mielenkiintoista. Mutta koska kyse on länsimaisen lääketieteen oppikirjoista, niissä ei puhuta kuun kierron vaikutuksista selkäydinnesteen kiertoon. Eikä niissä puhuta selkäydinnesteestä elämäneliksiirinä, eikä siemenen syntymisestä, eikä varsinkaan ylösnousemuksesta – vaikka tietenkin kerrotaan selkäydinnesteen kulkevan ylös ja alas pitkin selkärankaa.

Länsimaiselle lääketieteelle ei ole vielä olemassa tunteita, tietoisuutta, värähtelyä, eikä varsinkaan kosmisia mittasuhteita siitä, miten kaikki täällä vaikuttaa kaikkeen täällä. Elossa oleva ihminen sisältää elossa olevia soluja, jotka muodostavat kiinteämpiä osia ja erilaisia liuoksia. Myös selkäydinneste on elävän organismin osa, siksi itsekin elävä ja siksi värähtelevää. Ja koska kyse on hermoston osasta, siinä on – myös niiden länsimaisten lääketieteellisten kirjojen mukaan – hermoimpulssien välittymiseen tarvittavaa sähköistä ja magneettista varausta.

Matka ylhäältä alas ja takaisin ylös

Yksinkertaistettuna selkäydinneste lähtee 2 x 33 nikaman mittaiselle matkalle selkärankaa alaspäin ydinjatkeesta (medullasta), tekee u-käännöksen ristiluussa ja palaa takaisin ylös ja muuttuu kuolleeksi nesteeksi, josta kehon kierrätystoiminnot muokkaavat raaka-ainetta uusiokäyttöön.

Ensimmäinen raamatullinen mittasuhde on se, että tuo kuolleen kaltainen tila kestää kaksi ja puoli vuorokautta, jonka jälkeen selkäydinnesteen uusi elämä aktivoituu aivojen näköaistiin vaikuttavilla alueilla ja samalla syntyy uusia verisoluja.

 

Magiikkaa alkaa ylävatsan kohdilla kuun ollessa aurinkomerkissäsi

Matkalla alas selkäydinneste elää arkeaan. Paluumatkalla, ylös noustessa, alkaa tapahtua. Erityisesti 13 kertaa vuodessa, niinä päivinä, kun kuu on siinä merkissä, jossa aurinko oli syntymäsi hetkellä. Tässä siis se yhteys kuun kiertoon ja ihmisen hyvinvointiin. Sisäisen puutarhan hellimisen päivät!

Kalenterikuva: Matti Helin / Wanhan ajan Kuukalenteri, julkaisija Yläkuu Kustannus. Sivun pääkuva: Anne Pöyhönen.

 

Minun selkäydinnesteelleni tärkeät päivät ovat siis silloin, kun kuu on jousimiehessä (syntymäpäiväni on joulukuun 8) ja esimerkiksi tyttärelleni nuo maagiset päivät ovat kuun päivät härän merkissä, koska hänen syntymäpäivänsä on 15.5.

Noina päivinä solar plexuksen kohdalla ylöspäin matkalla oleva selkäydinneste saa kasteen, se voimaantuu, sen värähtelytaajuus alkaa kohota, jos… jos sinä mahdollistat sen. Nämä päivät ovat olennaisia! Ne eivät ole tavallisia päiviä. Ne ovat hyvin erityisiä päiviä, joina tehdyt elintapavalinnat vaikuttavat enemmän kuin muina päivinä. Silloin on joulu.

Jos haluat löytää lisää terveitä elinvuosia

Jos sinä rauhoitut, syöt hyvin, teet kiitollisuusharjoituksesi, vältät päihteiden käyttöä ja roskaruuan syöntiä ja pidättäydyt seksistä niinä päivinä, kun kuu on siinä merkissä jossa aurinko oli, kun sinä synnyit, sinun selkäydinnesteesi aktivoituu. Jos ohitat nuo päivät vailla enempää huomiota, menetät tämän 13 kertaa vuodessa toistuvan mahdollisuuden boostata hyvinvointiasi. Vahingollisinta on juoda perskännit, harrastaa jälkeenpäin kaduttavaa seksiä ja syödä lohtuna kaikki roska mitä lähikiska myy, sekä huolestua tästä kaikesta masennukseen asti.

Tämä on se kohta kuukaudessa, ne kolmetoista hetkeä vuodessa, jossa ihmisen olisi elintärkeää keskittyä hyvään, (korkeimman) itsensä kuunteluun ja kohdistaa katseensa kohti kirkkautta. Näitä päiviä varten on ollut temppeleitä hiljentymistä varten. Tätä tarkoittaa oma aika. Ottamalla 13 kertaa vuodessa aikaa itselleen, omalle keholleen ja sen luontaisille rytmeille, ovat muinaiset kansat eläneet kymmeniä kertoja pidempään kuin me nykyään. Näin yksinkertaista! Kuun kierto on jo palautettu almanakkaan ja Astro.fi-sivuilta mm. voit löytää tiedon siitä, milloin kuu on missäkin eläinradan merkissä. Enää ei puutu kuin arjessa tämän tiedon todeksi eläminen.

Kuka lähtee kanssani tätä kokeilemaan?

Se youtube-video, josta aluksi mainitsin, se puhuu siitä miten joulupukki ja jeesuksen ylösnousemus liittyvät tähän selkäydinnesteen kiertoon ja kuun asemaan horoskooppitaivaalla. Käydäänpä siksi sama viisaus vielä videon esittelemien metaforien ja parin muun esoteerisen ajatuksen kautta uudestaan läpi.

Tarinoihin piilotetut viisaudet

Aikanaan vaiennetut, pitkän ja terveen elämän viisaudet tienneet esivanhempamme, ovat fiksusti naamioineet höpöhöpöltä kuulostaviin tarinoihin tietojaan kehon elävöittämisestä ja pitkän iän saavuttamisesta. Höpsöinä tarinoina ne säilyivät sukupolvilta toisille, koska pakotettua totuutta tuutanneet sortajat eivät tarinoihin piilotettua viisautta ymmärtäneet, eivätkä siksi pitäneet lasten satuja vaarallisina.

Kuka uskoo joulupukkiin?

Joulupukki on nimetty kantamaan tätä tarinaa siksi, että selkäydinnesteen alkulähteillä on claustrum-niminen alue aivan keskellä päätä. Siitä on otettu sana Claus, Santa Claus, koska pyhästä asiasta on nyt kyse ja claustrumia on myös kutsuttu nimellä Pyhä Claustrum (Holy Claustrum).

Sana secretion, joka suomeksi tarkoittaa eritystä, tulee sanasta secret, mikä tarkoittaa salaisuutta. Asialla ei ehkä ole muuta kuin kurioosiarvoa tähän tarinaan. Mutta saattaa sillä olla enemmänkin merkitystä, koska tarina salaisesta erityksestä (secret secretion) on paketoitu joulupukin lahjasäkkiin, jonka sisältö on salaisuus avaamiseen asti.

 

Selkäydinkanava on se savupiippu, jota pitkin selkäydinneste laskeutuu ja nousee. Selkäydinneste on joulupukin tuoma lahja. Lahjat tuotuaan ja maidon ja piparit syötyään, pukki kipuaa takaisin piippuun ja jatkaa jakamaan iloa muihinkin koteihin. Tarina joulupukista savupiipussa on hyvin paljon yksinkertaisempi versio kuin raamattuun piilotettu tarina, jossa myös taivaallinen manna selittyy. Tai no onhan sillä pukillakin taivaallinen maito.

 

Pyhä lahja.

Selkäydinnesteellä on ihmisen historiassa ehtinyt olla monta nimeä eri kulttuureissa. Ammoisina aikoina sen nimi kreikaksi oli Christos. Nyt sieltä savupiipusta ei laskeudukaan enää joulupukki lahjakassin kanssa. Nyt laskeutumisvuorossa on Kristus, joka tulee ihmiseen (ihmiseksi) selkäydinkanavaa pitkin ja palaa taivaaseen kuoleman kautta.

Selkärangassa on ne 33 nikamaa. Ristiinnaulitseminen tapahtui raamatun Jeesuksen 33. elinvuonna. Mutta kuolemaa ei tullutkaan, tuli valaistuminen, tuli ylösnousemus, tuli toivo. Niin kuin tässäkin tarinassa.

Ristiluu

Ristiluu. Sacrum. Ristiluu on lantion vieressä ja naisen lantiota on jopa väitetty graalin maljaksi, mutta ei nyt mennä vielä siihenkin tarinaan. Tässä tarinassa ristiluu on käännöspaikka. Täällä selkäydinneste on tullut u-käännöksen kohdalle ja paluumatka ylöspäin alkaa. Ristin tie alkaa.

Kuu aurinkomerkissä

Raamatun Jeesus syntyi Betlehemissä, joka videon kertoman mukaan on yksi nimi Solar Plexukselle. Solar plexuksessa käynnistyy muutos selkäydinnesteen värähtelytaajuuteen, kun elämän siemen syntyy.

(Kuva Astro.fi-sivuilta)

Tämä elämän siemenen syntymän ihme tapahtuu niinä päivinä, kun kuu on siinä merkissä jossa aurinko oli silloin, kun sinä synnyit. Kolmetoista kertaa vuodessa. Joka vuosi. Koko elämäsi ajan. 130 kertaa kymmenessä vuodessa. 1300 kertaa sadassa vuodessa. Joulu ei ole vain joka vuosi, se on 13 kertaa vuodessa.

Näiden päivien aikana, tuossa kohdassa ylösnousemista, selkäydinneste on erityisen herkillä ihmisen elintapojen vaikutuksille. Nämä ovat ne päivät, jolloin perimätiedon mukaan tulisi pidättäytyä seksistä ja roskaruuasta. Näin tekemällä ja viisaasti hiljentymällä tarinoiden muinaiset ihmiset elivät tuhansia vuosia. He eivät eläneet pidättäytyvää elämää koko ajan. He uudistivat elämänvoimaansa aina joka kuun kierrossa, 13 kertaa vuodessa.

Rauhaset

Rauhaset ja hermosto liittyvät tietenkin tarinaan, koska kaikki liittyy kaikkeen kehossa ja elämän kudelmassa.

Käpyrauhanen (pineal gland) ja aivolisäke (pituitary gland) antavat tarinaan virtaa ja vetovoimaa alkuvaiheessa eli raamatun sanoin mannaa ja maitoa.

Käpyrauhasen vaikutus selkäydinnesteeseen on sähköistävä ja aivolisäke vaikuttaa sen magneettisuuteen. Virtaa ja vetovoimaa, käynnistämään kiertoa ja luomaan yhteistoimintaedellytykset hermoston kanssa… Raamattuun nämä rauhaset ovat saaneet nimekseen Joosef ja Maria. Heidän vastuullaan on selkäydinnesteen lähettäminen selkäydinkanavaa pitkin alaspäin. He myös odottavat poikansa paluuta ja kuoleman voittamista.

Sähköiset hermot

Selkäydinnesteen matkassa mukana toimii kaksi hermoa: Ida ja Pingala (kundalini ja kundabuffer),

joista joogakirjallisuudessa puhutaan laajalti.

Filosofiat puhuvat monenlaisista elämänvoimista, nestekierroista ja luonnon kiertokulun kunnioittamisesta. Lisään nämä kuvat tähän yhdistämään raamatun tarinoita joogafilosofiaan. Liiketerapioissakin tiedetään, että selän terveys on koko ihmisen terveyttä.

Selän liikkuvuus

Selän liikkuvuus on monessa terveysteoriassa ihmisen hyvinvoinnin mittari. Olet niin vanha kuin selkäsi on! Olet niin nuori kuin selkäsi on liikkuva. Muista liikuttaa selkääsi. Ihmistä ei ole luotu istumaan. Kyllä meistä jokainen tuntee kehossaan vuosikymmenien istumisen vaikutukset. Ei joogaa, pilatesta, venyttelyharjoituksia, hengitystekniikoita ole tyhjän päiten kehitetty! Kyllä niille on ihan vissi tarve. Ihmisen selän kuuluu olla joustava ja tukeva, kaikista muistakin syistä, mutta myös siksi, että elintärkeä keskushermosto voisi toimia ja sen olennaisena osana, selkäydinneste saisi virrata vapaana.

Kaulanikamien ja pään alaosan tienoilla selkäydinnesteen matka risteää myös vagushermon eli kiertäjähermon kanssa. Jos Ida ja Pingala ovatkin enemmän joogeille tuttuja, niin jokainen meistä on kuullut suoliston, sydämen, keuhkot ja aivot yhdistävästä kiertäjähermosta, jonka pinteet tuottavat kokonaisvaltaista turmiota kehon (mielen ja sydämen) terveydelle, ja joka kytkeytyy samoihin rauhasiin (käpyrauhanen ja aivolisäke), jotka vastaavat selkäydinnesteen sähköistämisestä ja magnetoinnista. Joosef ja Maria jälleen. Yllätyitkö?

Vagus-hermo on enemmän kuin yksi suora hermorata, se on hermojen verkosto. Se on elämänpuuna tunnettu kuvio sisällämme.

33.

Vagushermon ja selkäydinnesteen matkat risteävät 33. nikaman kohdalla.

Jeesuksen elämä päättyi ristille 33. elinvuotena. Selkäydinneste ei kuole tähän risteämiseen, vaan se laajenee tuhatkertaisesti ja päätyy kuolleen kaltaiseen olotilaan. Kuolleen kaltaisena se on 2,5 päivää, kunnes se viimein ylettää käpyrauhaseen ja talamukseen asti, joissa se herättää valollaan nukkuvat solut ja aiheuttaa lisää veren tuotantoa. Pääsiäinen.

Valot päälle

Selkäydinneste tavoittelee paluuta talamukseen (thalamus), tarkemmin talamuksiin, koska niitä on kaksi, yksi kummallakin puolella aivoja. Ne sijaitsevat aivan keskellä päätä. Talamusta on kutsuttu Maailman Valoksi Egyptissä ja Kreikassa.

Lieneekö Maailman valo -nimelle syy siinä, että näköaistilla on konkreettinen yhteys talamukseen vai onko viittaus kolmannen silmän laajempaan valontaajuuksien havaitsemiseen… Joka tapauksessa, kun laajentunut ja korkeavärähteiseksi kohonnut selkäydinneste viimein yltää talamuksiin asti, miljoonat aivosolut aktivoituvat, niihin tulee sähkö, ja sähkön mukana valkeus. Nukkuvat aivosolut heräävät. Mikäli tämä öljy, tämä elämäneliksiiri ei tulisi kirkastamaan valoja kerran kuussa, niin selkeyden tuoma ymmärrys, tiedon valo ei tulisi edes enkelikuoron mukana ilosanomaa ilmoittamaan. Poika ei selviäisi ristiltä, eikä nousisi isänsä rinnalle.

Samalla talamuksissa syntyy uutta verta, uusia verisoluja, joita keho tietenkin tarvitsee uudistuakseen ja säilyttääkseen elinvoimansa tuoreena. Tähän viittaa raamatun sana kulta, silloin lyijystä tulee kultaa, kun pimeään tulee valo, kun nukkuvat heräävät ja kun uutta verta syntyy.

Mitä tietoisempia tästä kaikesta olemme, sitä voimallisemmin tämä kaikki käy. Ristiinnaulitseminen ei tarkoita kuolemaa, se tarkoittaa tuhatkertaistumista. Selkäydinneste laajenee tuhatkertaiseksi kuoleman kaltaisessa tilassaan 2,5 vuorokauden aikana, kunnes se viimein yltää talamuksiin asti ja maailman valot syttyvät.

Elämän puusta syöminen

Taitaa olla jo yleisesti tiedossa, että ylensyöminen, upporasvassa paistetun ruuan syöminen ja alkoholi heikentävät terveyttä. Raamatun viittaus elämän puusta syömisestä kertookin ehkä siitä, että syömme omaa elinvoimaamme, omaa elinaikaamme syömällä tyhmästi niinä päivinä, kun kuu on siinä merkissä missä aurinko oli, kun kukin meistä syntyi.

Ravinteikasta öljyä, eli mannaa taivaasta

Selkäydinneste on ihmisen voiteluöljyä. Ihmisen tekemisen koneiden moottoritkin tarvitsevat öljyä ja öljynvaihtoa. Ihmisellä on öljynhuoltoaika kerran kuukaudessa ja jos sitä ei tee… alkaa vähitellen leikata kiinni, eikä elä niin pitkään kuin fysiologisesti olisi mahdollista.

Selkäydinneste on mannaa taivaasta. Sanaselityksiä on videolla valtavasti. Tässä muutama:
Taivas, Heaven tulee sanoista Heaved up, kohotettu
Isot aivot, Cerebrum = kaksi puoliskoa kuin suojaavat enkelin siivet kaiken tämän toiminnan yllä.
Pää, Head, Dome, Cranium = Heavens, taivaat
Taivaassa käpyrauhanen tuottaa DMT:tä sisältävää taivaallista hunajaa ja
aivolisäke erittää taivaallista maitoa, siksi taivas on aivoissa, yläkerrassa.
Sydän chakra = Midguard, on keskellä ja
Genitaali-alue = Sodom and Gomorrah, eli (eläimellisten) halujen alue on alimpana.

Taivaaseen suuntaavat chakrat ja maadoittumisen chakrat, ja sydän siinä keskellä.

Jos ihminen hakee koko ajan alimpien chakrojen tarpeilleen tyydytystä, ja päivittäin syö elämänpuunsa hedelmiä, hän ei ehdi huolehtia mannan keruusta, eikä maailman valon sytyttämisestä talamuksiin. Toisaalta, jos ihminen ei ymmärrä alimpia chakrojaan, ei käsittele niiden olemusta, eikä anna niille elintilaa, ei u-käännökselle ole paikkaa, eikä kaiken tiedostava ylösnousu voi pohjakosketuksen kautta alkaa.

 

Katsotaanko vielä Horusta silmiin?

Egyptistä nämä tarinat löytyvät mm. Horuksen silmästä. Samat rauhaset. Ja ajatus sisäisestä valosta.

 

Pidempään ja kauniimmin

Muinaiset tiesivät elämäneliksiirin ja elämänsiemenen kierrosta ja uusiutumisesta 13 kertaa vuodessa. He tiesivät, että niiden on tarkoitus nostaa värähtelyä ja nousta ylös. He tiesivät ja he malttoivat antaa uusiutumiselle mahdollisuuden niinä päivinä, jolloin kuu on siinä merkissä, jossa aurinko oli, kun kyseinen ihminen syntyi. Ne päivät eivät siis ole samat kaikille, vaan kukin eläinradan merkki kerrallaan on uusiutumisvuorossa. Jos jokainen perheesi jäsen on eri horoskooppimerkin alla syntynyt, teillä on jokaisella oma rytmi.

Kaunis käytös, meditaatio, hyvä ruoka, sopiva seura ja pidättäytyminen seksistä olivat päiväohjelmassa muinaisilla kansoilla näinä päivinä kuusta, ja sillä he nostattivat tunnelman kattoon pitkän elämänsä ratoksi.

 

Eksoteerista totuutta saarnaavat kirkot eivät tätä tekstiä allekirjoita. Tämä on esoteeristä ajattelua.

 

Minulle tämä antaa selkeyttä kuun kierron vaikutuksen syvällisempään ymmärtämiseen ja rauhoittumisen rytmin elämääni tästä eteenpäin. Minä pidän terveysvinkeistä, joiden kokeileminen ei ole vaikeaa.

 

Omat päivämääräsi löydät astro.fi sivuilta transiittilistalta.

 

 

 

 

 

 

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Seppo Tamhua

    Heippa Mira. Aivan uskomaton tietopaketti. Voisit korjata tekstiin, että Kuu tulee samaan kohtaan syntymäkartan Auringon kanssa 13 kertaa vuodessa. Kuun kierto kun on 28pv.
    Tällä idealla on helppo laatia ohjelma, joka laskee nämä tärkeät päivät kullekin vuodelle.

    1. Mira

      Kiitos Seppo! Niinpä tietenkin, korjaan tuon 13 kertaa tekstiin.

Vastaa