You are currently viewing Ilon kautta unelmiin ja yli

Ilon kautta unelmiin ja yli

Nyt tulee onnistumishehkutus.

Syksyllä 2016 olin Lontoossa Angelic Reiki -vuosikongressissa ja päätin lähteä jouluksi 2017 retriitti-workshoppiin Egyptiin. Mutta. Aika kului, en saanut varattua lentolippuja, enkä vahvistettua osallistumistani. Sei ei enää vetänyt puoleensa. Jotain muuta oli tulossa, tulevaisuuteni ei sittenkään veisi tätä polkua enää kovin paljoa pidemmälle. Jäin odottamaan yllätystä Universumilta – selkeää seuraavaa ohjausta uteliaana.

Joulu 2017 lähestyi, mikään ei vetänyt puoleensa, joten päätin jäädä kotiin. Olin aiemminkin ollut ns. kotona yksin joulun ja nauttinut hiljentymisestä paljon. Se veti puoleensa, tuntui luonnolliselta. Kotini lähellä järjestettiin paljon muutaman tunnin workshoppeja, jotka rytmittivät päiviä ja täyttivät sosiaalista tarvetta. Tarkoitus oli ollut myös pohjustaa erästä bisneskeissiä taustoittamalla ja kirjoittamalla aiheesta, mutta se tuntui suorastaan vastenmieliseltä. Selkeästikään ei ollut tarkoituksellista tehdä sitä. Myöhemmin tammikuussa 2018 selvisi, että kaikki jouluksi ajateltu tekeminen olisi ollut turhaa, joten eipä ihme, että tylsän tekemisen sijaan lähdin tanssimaan. Joulun kotiretriittini päätarkoitus oli keskittyä manifestoimaan vuodesta 2018 iloisin mahdollinen. Olin nimittäin havahtunut siihen, että iloa oli ollut elossani vähemmän kuin toivoin ja monessa kohdassa olin sisulla puskenut itseni läpi. Sellaisen elämisen aika oli ohi. Nyt alkaisi ilon vuosi. Youtube ja FB tarjosivat monenmoisia virikkeitä ja ohjattuja harjoituksia ja luentoja. Kirjoitin kynäsauhuten muistiinpanoja, ja mietin iloisena olemista.  Tänä kyseisenä iltana valitsin erään luovan tanssin workshopin, jonka vetäjän ohjaamana olin käynyt aiemminkin havahtumassa ajatteluni laitoihin.

Tuona iltana ylitin itseni uusien ystävien tekemisessä. Koko ilta pursui iloa. Hymyä, naurua, hölmöilyä, nauttimista, mä tanssin just niinku mä haluun -tyyliä.. Valloittava ilta! Ja kaiken sen keskellä, yksi näistä uusista ystävistäni, oli mies, jolla oli iso unelma. Valtava unelma. Massiivinen. Sellainen unelma, joka pisti UnelmienToteuttajan sydämen väpättämään ja haluamaan auttaa. Ja kuten kaikissa kauniissa tarinoissa, hän näki minun voivan auttaa. Yhteistyö on alkanut. Olen mukana hänen kauttaan toteuttamassa valtavaa elämäntyötä, hän on tehnyt valtavan taustatyön ja nyt on aika tuoda se julki, jalkauttaa, tehdä todeksi ja hämmästyttää maailma ja ennenkaikkea suomalaiset.

Minulle tämä näytti henk.koht. miten paljon parempi  mielikuvitus Universumilla on kuin minulla. Miten nekin unelmat, joista ei ole itselle edes tehnyt merkintää to do -listalle, voivat massiivisella voimalla käydä toteen. Ja myös sen, että vetovoiman laki toimii, kun minä toimin. Minä olin syksyllä irtisanoutunut päivätöistä, joka tarjosi enää palkkaa ja pahaa oloa. Olin tyhjentänyt kalenterini ei-iloa-tuottavista asioista. Olin työstänyt omaa hyvän vastaanottokykyäni ja ennen kaikkea, päättänyt tehdä vain asioita, jotka tuottavat iloa minulle ja maailmalle.

 

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Leena

    Wau! Tämä tarina vetää sanattomaksi. Mahtava.
    Universumi hoitaa kyllä homman kotiin jos kuuntelemme, mitä sillä on sanottavaa ja uskallamme olla räpistelemättä vastaan.
    Jotenkin ja jostain syystä osaan samaistua.

Vastaa