You are currently viewing Hengen ja Tiedon messut 2023

Hengen ja Tiedon messut 2023

Esiinnyin Hengen ja Tiedon messuilla sunnuntaina 15.10.2023 Päälavalla klo 15:00–15:50 ja pidin sen jälkeen workshopin klo 16:10–17:00 Miniseminaaritilassa.

*****************

Linkki 25.10.2023 pitämäni toisinnon tallenteeseen: https://youtu.be/WKvXRXWq5BM

*****************

Valtava kiitos kuulijoille ja osallistujille.

Tässä pyydetty linkki esitykseen, joka johdatti minut sen teorian ääreen, että tämä kuudes ihmisen historia olisi vain noin satavuotias:

Kertomani teoriat olivat tunteiden osalta omia päätelmiäni ja maailman rakenteen osalta lainauksia awakening from the awakening -teorioista, joihin pääset tutustumaan hakemalla joko hakusanoilla awakening from the awakening tai exit the matrix -hakusanoilla. Suomeksi saatan olla ensimmäinen näistä lavalla julkisesti puhuva ihminen, ja nimitys Tunteiden Loukko on omani. Näytin esityksessäni 96 tekemääni kuvaa aiheesta, jonain päivänä julkaisen kaikki ne ja pari sataa lisää seuraavassa kirjassani. Liity postilistallani lähettämällä minulle sähköpostia (mira@unelmientoteuttaja.fi), ja saat tietää kirjan julkaisusta – sitten joskus.

 • Telegramiin perustin julkisen keskusteluryhmän ”Tyyneys sisälläni julkinen keskusteluryhmä”, johon pääset tästä linkistä: https://t.me/+KJzYV9wcJGcxZWM8 , jotta meillä olisi yhteinen paikka näiden ajatusten jakamiseen.

Kommentoithan ryhmään tai tähän alle suosikkisi heräämisestä herääminen -videoihin, niin pääsen minäkin sen katsomaan. Oman exit the matrix -matkani aloittanutta Tony Sayersin videota chakroista ei youtubesta enää sensuurin takaa löydy, mutta hänen ajatuksiinsa pääset kiinni hänen telegram-ryhmänsä kautta: https://t.me/tonysayers.

Tervetuloa irrottautumaan viidestä uskonnosta, hologrammista, tekoälyn vallasta ja sielunkierrosta tässä Tunteiden Loukossa.

Tässä muutamia kuvia esityksestäni ja tulossa olevasta kuvakirjasta:

*****************

Toinen esitys samasta puheesta zoomissa ke 25.10.2023 klo 18:00

https://us06web.zoom.us/j/87529532411?pwd=b9FiXlKunohgJbsUINSDzZMvnNVLOn.1

 

Avaan videopuhelun klo 18:00. Aloitan puheen klo 18:10. Klo 19:00–19:30 on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

*****************

Esitys: Tähteläisen vastuu

Otsikkona on Tähteläisen vastuu, ja sisällöstä tämän verran jo nyt:

 • Miksi keho itseään korjatessaan tukkii chakrat?
 • Anunakit eivät kaivaneet kultaa metallina maasta
 • Tunteiden vuoksi olemme tässä jamassa, johon aistimme asettavat rajat kuin muurit vankilaan
 • Tunteiden tunnistamisen avulla pääsemme vapaaksi
 • Omavoimaisuus ei tarkoita itsekkyyttä
 • Luonnollinen laki (Natural Law) on ihmisten lakien yläpuolella
 • New age on uskonto, aivan kuten kirkkouskonnot, politiikka, raha ja tiede ja niillä on sama tarkoitus kaikilla
 • Tunteemme olemme antaneet ulkoistaa urheilulle ja elokuville ja päätäntävallan sen halunneille
 • Jälleensyntyminen tänne ei ole pakollista, meistä kenellekään, koska elämä ei ole koulu
 • ja muutamia muita aiheita

Luentoni ja workshoppini eivät sisällä kanavointeja, eikä yhteydenottoja yhtään minnekään eikä keneenkään sinun oman itsesi ulkopuoliseen. Kerron intensiivisen todellisuuden tutkimiseni ja loogisen päättelyni tuotoksia, joiden kaltaisia en ole vielä kuullut kenenkään suomeksi julkisesti puhuvan.

Jos kaipaat Hengen ja Tiedon messuilta uusia ajatuksia, tule kuuntelemaan esitykseni.

Workshop: Itsen kasaan kerääminen

Workshopissa ohjaan sinun omia rajojasi esiin piirtävän hengitysharjoituksen, siten että kukin meistä pysyy omassa tilassaan. Lisäksi teemme tunteidemme logiikan ymmärtämisen harjoituksia Rauhan matkalla -kurssimateriaaleista. Ota mukaasi muistiinpanovälineet, niin sinulle jää kotiin vietävää kirjallisessa muodossa.

Lisäksi, voimme käyttää osan workshopille varatusta ajasta kysymyksille, mikäli luennon kuulleet niin haluavat.

Jatko

 • Lauantaina 11.11.2023 klo 10–18 Pornaisissa Rauhan matkalla -ryhmänvetäjäkoulutus, 200 euroa.
 • Telegramissa julkinen keskusteluryhmä ”Tyyneys sisälläni julkinen keskusteluryhmä”, johon pääset tästä linkistä: https://t.me/+KJzYV9wcJGcxZWM8 , ilmainen.
 • Tulossa retriittejä tuntojen purkamiseen ja maailman rajojen rakenteen ymmärtämiseen. Tiedotus niistä sähköpostilistallani ja yllämainitussa keskusteluryhmässä.

 

 

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Annika

  Moi Mira!
  Voiko jossain lukea lisää tästä:
  Lauantaina 11.11.2023 klo 10–18 Pornaisissa Rauhan matkalla -ryhmänvetäjäkoulutus, 200 euroa.

  Alkoi kiinnostaa????

  1. Mira

   Hei Annika, kiitos kysymyksestä! Ehkä minun on aika puhua ääneen enemmän tästäkin. Rauhan matkalla ryhmiä on nyt puolentoista vuoden aikana pidetty muutamia eri puolella Suomea eri ohjaajien vetämänä. Nyt suunnittelen, että tämä alkuperäinen Rauhan matkalla -ryhmätoiminta saisi kaksi jatkokurssia, joissa keskityttäisiin enemmän näihin luennon aiheisiin kuten luonnolliseen lakiin, tekemisen tasapainoteoriaan ja sielunkierrosta irrottautumiseen. Kuitenkin niin että alkuperäinen Rauhan matkalla -ryhmä pysyisi ennallaan, ja saisi paikan ensimmäisenä osana kokonaisuutta.
   Tämä sivu, jossa tulossa oleva kolmen kurssin kokonaisuus on alustavasti hahmoteltuna, ei vielä muutoin löydy sivuiltani, mutta tässä sinne nyt sinulle ja samalla kaikille muillekin julkinen linkki. https://unelmientoteuttaja.fi/tyyneys-sisallani/

   Puheen jo lupasin pitää uusiksi ke 25.10. klo 18 alkaen. Linkki sinne on tuossa artikkelissa ylempänä nyt.

Vastaa