You are currently viewing Häpeän rajoittava voima

Häpeän rajoittava voima

Terveisiä oivallusten saarelta.. katselin webinaaria.. jälleen. Mikä ihanuus tuo internet onkaan ja mitä kaikkea ihania ilmaisia webinaareja sieltä löytyykään!

Tämä äskeinen webinaari käsitteli rahan manifestoinnin (minulle manifestointi tarkoittaa unelmien totettamista) ja seksuaalienergian yhtäläisyyksiä. Yhdistävä tekijä on häpeän tunne. Meidät on hyvää tarkoittaen kasvatettu uskomaan, että raha ei tee onnelliseksi ja seksuaalisuus on häpeällistä. Kumpaakaan ei saa haluta, näyttää haluavansa, kummastakin puhuminen on tabu, vaikeaa ja aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin ja yksilöiden elämään. Uskomus häpeällisyydestä saa meidät alitajuisesti asettamaan rajan seksin ja rahan määrälle, ehkä laadullekin.

Hän piti mainion esitelmän aiheesta. Syy miksi hän yhdisti nämä kaksi, rahan ja seksin, oli yksinkertainen ja alleviivasi kauniisti monia totuuksia; orgasmi. Yritäpä tehdä muuta samalla kuin nautit orgasmista! Harva kykenee multitaskaamaan nauttiessaan täysin siemauksin. Ja se oli se pointti. Täydellinen keskittyminen, kokonaisena läsnäoleminen, hyväksyminen ja rentous. Kun kokonaisena seison toiveeni takana, manifestoin sitä, silloin myös se puoli minusta, joka ”ei uskalla” ottaa unelmaa todesta, joutuu pakostakin hyväksymään sen ja antamaan tilaa sille puolelle minusta, joka haluaa unelman todeksi. Tämä siksi että tiedostan oman sisäisen alitajuisen rajani, oman häpeäni, joka estää unelmaani manifestoitumasta.

Hänen ilmaisessa webinaarissaan oli yksi harjoitus. Piti kirjoittaa paperille tämän hetkinen vuosiansio. Sitten ajatella oliko se kasvanut viime vuosina tasaisesti, vaihdellut paljon vai kenties laskenut. Seuraavaksi hän kehotti ajattelemaan, että mitä ehkä joutuisit uhraamaan, jos tuplaisit tuon summan (summa oli tärkeää kirjoittaa paperille), entä jos triplaisit sen (sekin kirjoitettiin paperille). Selkeä vastaus, oma häpeäni, joka omaan tietoisuuteni nousi, oli hämmentävä ja siitä on toivottavasti helppo luopua. Oikeasti mielelläni tienaisin tänä vuonna triplan viime vuoteen verraten.

Nerokas tapa alleviivata keskittymisen tärkeyttä. Keskittyminen asettaa värähtelymme oikealle taajuudelle, jolla unelman toteutuminen on mahdollista. Focus => alignment. Ja kun olen kokonaisena itsenäni (Full Self) samassa värähtelyssä unelmani kanssa, toimiminen kohti unelmien toteutumista on helppoa, ohjattua, luonnollista. Kaikki pakottaminen jää tarpeettomaksi.

Häpeästä luopuminen. Tätä minä haluan. Tätä minä oikeasti haluan. Haluaminen on sallittua. Se vie eteenpäin. Se on elämäntehtävän toteuttamista. Se on hieno asia. Ihmisen oikeus. Haluta elää. Älä häpeä <3 vaan halua <3

Action!

Vastaa