You are currently viewing Aika olla guru

Aika olla guru

Sanot minulle, että pidän itseäni muita parempana, etkä tarkoita sitä kehuna. Minulle, joka en halua nostaa itseäni muiden yläpuolelle, sanasi ovat olleet raskasta kuultavaa. Kunnes ymmärsin.

Ollakseni oma paras itseni. Ollakseni oman elämäni mestari ja guru itselleni. Minun on oltava muita parempi. Oltava muita parempi minä. Guru itselleni.

Koska en halua itselleni ketään toista guruksi, on minun oltava guru itselleni.

Ollakseni guru itselleni, on minun oltava hyvä, parempi ja paras itselleni. Omilla kriteereilläni parempi. Ei täydellinen, mutta inspiroiva, inspiroitunut ja kehittyvä, ja siksi täydellinen. Ei väliä täytänkö sinun kriteerisi, en hae paikkaa sinun gurunasi. Haen oman itseni guruksi. Määrään itse valintakriteerit, työsuhteen edut ja keston.

Vain siten minä riitän itselleni.

Vastaa