You are currently viewing Lisääminen tuo mukavammin muutoksen

Lisääminen tuo mukavammin muutoksen

Lisäten jotain. Lisääminen on positiivista, se tuo enemmän, se on kivaa. Jos vältämme jotain, luovumme, koemme surua, negatiivista. Siksi ruokavalion muuttamista kannattaa ajatella lisäämisen kautta. Lisää jotain nykyiseen.

Solumme uudistuvat joka päivä. Siis keho tarvitsee soluille rakennusaineita joka päivä. Ruoka on muutakin kuin kaloreita, eli energiaa toimintoihin. Ruoka on rakennusaineita soluille. Jos syömme vain karkkia, solumme muodostuvat karkkien tarjoamista ravinteista. Toivottavasti useimmat meistä syövät muutakin kuin karkkia. Joka päivä jokunen miljoona solua tarvitsee proteiineja, rasvoja, vitamiineja, hivenaineita.. rakentuakseen olemassa olevaksi ja täyttääkseen tehtäväänsä kehon elintoimintojen osana. Joka ikinen päivä.

Minä hengitän joka päivä, minä juon vettä joka päivä, minä nauran joka päivä, minä* otan omegat ja antioksidantit ja hivenaineet ja mineraalit ja vitamiinit joka päivä. Otan, koska minä elän ja kehityn joka päivä. Joka päivä joku minun soluistani uusiutuu ja ansaitsee rakennusaineikseen parasta. Ansaitsetko sinä? Vai riittääkö sinulle ja sinun soluillesi vähempi?

*Mitä enemmän asiaa tutkin ja palautetta käyttäjiltä kuulen, sitä vakuuttuneempi olen Balance-öljystä ja Xtendistä olennaisten ravinteiden lähteenä. Siksi uskallan niitä omalla naamallani suositella. Tässä linkit tuotevideoihin:

 

Xtend http://www.zinzino.tv/videos/709adabe101be4c1f8/xtend-with-dr-paul-clayton-fi

Balance öljy (kala- ja oliiviöljy) http://www.zinzino.tv/videos/1c9addb41918e9c494/balance-presentation-movie-fi

Balance öljy VEGAN (merilevästä ja oliiviöljystä) http://www.zinzino.tv/videos/7c9addb4171decc2f4/balanceoil-vegan-presentaion-movie

Laita viestiä, niin kerron tarkemmin.

Hinnat noin euron/päivä. Balance-öljy annostellaan painokilojen mukaan, joten 150-kiloinen tarvitsee enemmän öljyä kuin 50-kiloinen ja tämä tietenkin vaikuttaa myös päiväkustannukseen.

 

Vastaa